Ocene kupcev
4,8 Na podlagi 16 ocen
NAPIŠITE OCENO Postavite vprašanje
 • Ocen
 • Vprašanje
Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
  A
  05. 22. 2020
  Anonymous
  SI SI
  Zelenjavko

  super, mogoče samo malo preveč čebule ;)Namesto čebule raje kakšen por več, ali pa brokoli :)

  05. 22. 2020
  Sadje v pisarni

  Hvala! Imate prav. Bomo zelenjavkota modifcirali v prihodnjih dneh 😀.

  MV
  05. 04. 2020
  Marjana V.
  SI SI
  vrhunsko, kvalitetno,ugodno

  vrhunsko,kvalitetno,ugodno

  A Sadje v pisarni Customer
  JB
  05. 04. 2020
  Jaka B.
  SI SI
  Ok, ampak...

  Zelenjava je bila sicer lepa in dobre kvalitete. S samim naročilom sem bil zelo zadovoljen. Problem je edino cena... razumem da morate to dostaviti in embalaža stane, vendar za vsakodnevno uporabo mi deluje rahlo predraga glede na moje premoženje.... Kot sama izkušnja mi je bilo zelo všeč in bom še kdaj naročil.

  05. 17. 2020
  Sadje v pisarni

  Jaka, čisto razumemo ampak dejansko je strošek za tako kakovost že v osnovi višji. Močno si želim, da bi še kdaj naročili in hvala za iskreno podano mnenje!Lep pozdrav, David

  A
  05. 04. 2020
  Anonymous
  SI SI
  Zelenjavko

  Vse ok s storitvijo. Bomo še naročili.

  Zelenjavko

  22.90

  Zabojček zelenjavko

  Bučke 1,5kg
  Češnjev paradižnik 1kg
  Čebula 0,5kg
  Česen 0,2kg
  Mladi krompir 2kg
  Korenje 1kg
  Brokoli 1kom
  Por 2x kos
  Paprika zelena 1 kos
  Paprika rdeča 1 kos
  Paprika Rumena 1 kos

  Šifra: 10002 Kategorija:

  Zelenjavni zabojček ''Zelenjavko''

  V temu paketu najdete češnjev paradižnik, različne paprike, mladi krompir, čebula, česen, por, brokoli in korenje. Predstavlja popolno zelenjavno kombinacijo, ki je primerno za vsako gospodinjstvo, ki pripravlja raznolike in polnovredne jedi.

  Poreklo zelenjave je slovensko, hrvaško in italjansko.

   

  Spletna stran uporablja anonimne piškotke za spremljanje statistike in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Z nadaljnim brskanjem se strinjate z uporabo. Politika zasebnosti

  POLITIKA ZASEBNOSTI

  Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov velja za vse obiskovalce spletne strani sadjevpisarni.si

  Ta politika velja za uporabnika, ko prvič obišče spletno mesto in pri vseh kasnejših obiskih. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o piškotkih in politike zasebnosti uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami te politike.

  Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.

  Ponudnik vljudno prosi uporabnike, ki se ne strinjajo s to politiko ali njenimi spremembami ali dopolnitvami, da bodisi odklonijo obvestilo o piškotkih ali zapustijo spletno mesto in ga tudi v bodoče ne uporabljajo več.

  Ponudnik v okviru statistike obiska spletnega mesta zbira IP naslove omrežij, iz katerih so uporabniki dostopali do spletnega mesta, vendar pri tem ni mogoča identifikacija uporabnikov.

  Ponudnik na spletnem mestu uporablja piškotke (cookies), po katerih razpoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov.

  Obdelava podatkov

  Ponudnik bo zbrane podatke o uporabnikih uporabljal izključno za naslednje namene:

  - omogočanje prijave na spletnem mestu ter podeljevanje določenih pravic in omogočanje dostopa do določenih delov spletnega mesta registriranim uporabnikom / strankam;
  - statistične in marketinške analzile ter raziskave v zvezi z obiskovalci spletnega mesta; analize in raziskave lahko ponudnik pošilja oglaševalcem, vendar pri tem ne sme razkriti nobenega podatka, ki se nanaša na konkretnega uporabnika;
  Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam (z izjemo podatkov, ki se prenašajo preko spodnjih piškotov).

  Varovanje podatkov in čas hrambe

  Ponudnik vse podatke o uporabnikih varuje skladno s to politiko. Ponudnik redno izvaja varnostno kopiranje podatkov, poleg tega je povezava med obiskovalci in spletnim mestom šifrirana s pomočjo SSL certifikata.

  Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko ponudnik podatke hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih mora trajno izbrisati.

  Uporaba piškotkov

  – Kaj so piškotki?
  So tekstovne datoteke, ki omogočajo, da ob ponovnem obisku na spletno stran ohranite nastavitve, ki ste jih že uporabili (npr. enkratna prijava brez vnovičnega vnašanja uporabniškega imena in gesla). Piškotke uporablja večina spletnih mest. S tem stran ponuja boljšo uporabniško izkušnjo, prav tako pa s pomočjo pridobljenih statističnih podatkov, ponujamo boljšo in bolj relevantno vsebino.

  Za večjo preglednost uporabe piškotkov, ki jih potrdite, smo te zapisali v tabelo, dodali jasen namen in trajanje. Pri tem upoštevamo zakon in predpise, predvsem Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1).

  – Kaj so nujni piškotki?
  To so tisti piškotki, ki se morajo prenesti, da lahko stran pravilno deluje in da ima uporabnik čim boljšo uporabniško izkušnjo. Prvi so piškotki, ki omogočajo pravilno funkcionalnost in delovanje strani (npr. PHPSESSID). Omogočajo zagotavljanje varnosti in učinkovitost. Drugi so piškotki (npr. wordpress_HASH), ki zagotavljajo storitev, ki jo uporabniki izrecno zahtevajo, to je prijava in registracija.

  IME PIŠKOTKA NAMEN TRAJANJE
  PHPSESSID - Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

  Seja
  wordpress_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

  Seja
  wordpress_logged_in_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

  Seja
  WordPress_test_cookie - Piškotek služi preveranju, ali brskalnik lahko sprejme piškotke ali ne. - 1 leto

  – Piškotki, za katere potrebujemo vaše izrecno dovoljenje

  To so tisti, ki nam pomagajo, da stran posodabljamo, ponujamo relevantne in uporabne informacije ter vam omogočamo uporabo naše spletne strani v povezavi z družbenimi omrežji. Prvi so piškotki vezani na spremljanje statistike. Statistika, ki jo pridobimo, ni vezana na IP računalnika in se zbira anonimno. Z njo lahko izboljšamo vsebine na spletni strani in pridobimo statistične informacije, ki omogočajo, da spletno stran prilagodimo vašim potrebam. Statistiko uporabljamo le za lastne namene. Drugi piškotki so vezani na oglaševanje. Te zbiramo za lastno statistiko in za tretjo stran. Tretji piškotki so piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, npr. Facebook Like okno.

  Ime piškotka - Opis - Trajanje - Izbira
  Piškotki za namen analiziranja prometa (Google Analytics)
  utma - Statistika ogledov spletne strani. Podatke, ki jih pridobimo, Google ne uporablja za svoje namene - 2 leti
  Če želite onemogočiti spremljanje vašega obiska preko Google Analytics, potem si namestite orodje Google Analytics Opt-out browser, ki ga lahko dobite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutali pa spodaj označite, da se ne strinjate z uporabo. Vsi piškotki so v lasti podjetja Google.

  utmb - 30 minut
  utmc - Do zaprtja brskalnika
  utmz - 6 mesecev

  Piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, kadar so ti uporabljeni kot sledilni piškotki
  fbm - Piškotki, uporabljeni pri Facebook Like oknu. - 2 leti
  Če ne želite, da Facebook zbira vaše piškotke, obiščite našo spletno stran, brez da ste prijavljeni na Facebook. Vsi piškotki so v lasti podjetja Facebook.
  fbsr - 5 dni

  Pravice uporabnikov

  Kljub temu, da preko podatkov, ki jih zbiramo na spletni strani, ni mogoče identificirati posameznega uporabnika, pa lahko uporabnik od ponudnika z zahtevo, ki jo pošlje na naš e-mail naslov, zahteva:
  – da mu ponudnik potrdi, ali zbira ali obdeluje podatke, ki se nanašajo na uporabnika, ter katere podatke zbira in obdeluje,
  – da ponudnik dopolni in popravi podatke, ki se nanašajo nanj,
  – da ponudnik pošlje elektronsko kopijo podatkov, ki se nanašajo na uporabnika,
  – da ponudnik trajno izbriše vse podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

  O vsaki spremembi glede zbiranja osebnih podatkov vas bomo jasno obvestili.

  Priporočila za varovanje zasebnosti

  Priporočamo vam, da za varovanje vaše zasebnosti in osebnih podatkov poskrbite tudi sami. Vsak posameznik je dogovoren, da poskrbi za:
  – varnost uporabniškega imena in gesel, ki naj ga ustrezno hrani ter razkrije le tistim osebam, ki jim popolnoma zaupa,
  – varnost svojega elektronskega naslova,
  – ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika oziroma drugih naprav za dostop do različnih vsebin.

  Končna določba

  Neveljavnost katerekoli določbe te politike, ne glede na razlog neveljavnosti, ne pomeni neveljavnosti te politike kot celote. V takem primeru se neveljavna določba šteje za nezapisano, ta politika pa velja naprej brez te določbe.

  Kontakt

  Naše kontaktne podatke lahko najdete na podstrani Kontakt ali na dnu naše spletne strani.

  Zapri