Ekipa

Smo ekipa mladih, predanih ljudi, navdušenih nad zdravo prehrano in zdravim življenjskim slogom. S ponudbo svežega sadja, smoothijev in drugih zdravih prigrizkov ustvarjamo prijetno delovno okolje v podjetjih, pisarnah in med poslovnimi partnerji. V vaše podjetje pripeljemo zdrave navade, ki presegajo le zdravo prehrano. 

Živijo,

Sem David, ustanovitelj in vodja podjetja Sadje v pisarni.

Verjetno si tukaj, ker se zanimaš, kako lahko izboljšaš zdravje in energijo v svojem podjetju …

Ne zato da poslušaš mojo življensko zgodbo …

No, če se zanimaš (za kar sem resnično ganjen), klikni tukaj.

Ampak tukaj je krajša zgodba …

S podjetjem Sadje v pisarni sem začel pred dobrimi 2 leti in pol, s parimi evri na računu, puncinim laptopom in leto dni starim sinčkom v naročju.

Trudil sem se in “hladno” klicaril potencialne kupce,

dokler nisem dobil prve stranke …

Sčasoma sem sestavil ekipco in pomagal vedno večjemu številu podjetij.

In če še malo zavrtim čas naprej…

V dveh letih od ustanovitve, so nas delo, zagnanost in borba s Covid krizo pripeljali do točke, ko nas je v ekipi že 10.

Za nas ni nemogočih ciljev, vse dokler znamo prepoznati in razvijati nove priložnosti. In na prvo mesto postaviti kakovost in srčnost.

Ekipa

David Žalec, ustanovitelj in vodja podjetja

Držimo se japonske kulture poslovanja, katere ključ do uspeha je v dobrem in učinkovitem načrtovanju, ki temelji na treh osnovah: viziji, logistiki in marketingu.

Celoten proces je živa stvar, za katero skrbimo čisto vsak dan.

To pomeni nenehno optimizacijo, nadgradnje, trdo delo in trud.

To je naša konkurenčna prednost, saj ogromen del prodaje pomeni tudi držanje obljub, skrb za stranke oziroma za svoje ljudi…

Smo pravi naslov za hiter, zanesljiv in ugoden dostop do zdravja in nenehno stremimo k izboljšavam storitev. Ker nam je mar.

Dostava po vsej Sloveniji v 24 urah nam ne predstavlja težave, kot tudi ne dostava med vikendom po Ljubljani.

Naš slog je ‘ena-na-ena’… pri sodelovanju s podjetji ali končnim kupcem.

Na prvem mestu smo vsi ljudje, zato tudi posel jemljemo osebno, kar se čuti na čisto vsaki stični točki, ki jo imamo z naročnikom.

V tem skrivnost… strast in doslednost – te zadeve so nalezljive, na pozitiven način

So formula, ki nam je v dobrih dveh letih pripeljala podjetja, kot so Diners Club, DM, A1, T2, Hervis, Publicis, Porsche, DHL, Mercedes …

In odprla vrata domačih naslovov po vsej Sloveniji.

 

Sodelovanje z nami  prinaša izboljšanje zdravja in produktivnosti.

 

Od tu gradimo svojo evolucijo podjetništva, skupnosti in življenjskega sloga.

Z drugimi besedami – vaš uspeh je naš uspeh.

Naša rast dokazuje, da to, kar počnemo za podjetja, deluje.

Delo z nami je najboljša naložba sredstev, namenjenih za promocijo zdravja, izboljsanje produktivnosti in krepitev odnosov

 

Kako je nastalo podjetje Sadje v pisarni?

“Ko sem postal fitnes trener, se je začelo name obračati čedalje več ljudi, da bi jim pomagal z zdravo prehrano. Pa ne govorim o instant dietah in ne vem kakšnih “čudežnih trikih”, ampak o konkretnih spremembah v vsakdanjem življenjskem slogu. No, sčasoma sem začutil, da postajam vse boljši v tem, kar počnem, in da mi zaupa čedalje več ljudi. Skupaj smo naredili ogromno dobrega za boljše počutje in več energije … Zato sem tudi začel razmišljati o tem, kako bi lahko pomagal širši množici. Kako bi lahko dosegel še več ljudi in jim pomagal do boljše vitalnosti. Hkrati pa sem vedno bolj spoznaval poslovni svet in odkril eno tako blazno pomanjkanje med zaposlenimi. Razne motivacijske delavnice in dragi kadrovski seminarji enostavno niso dosegali pravih rezultatov. Ljudje so v službo še vedno prihajali utrujeni, brez inspiracije in energije … Tako je nastala ideja o tem, kako bi lahko vpeljali bolj zdrav življenjski slog v podjetja. Ljudje v službi pač preživimo vsaj tretjino svojega življenja, in zakaj ne bi problemov reševali v samem viru nekih naših tegob. Dobro počutje je enostavno predpogoj za kakršnokoli produktivnost.”naših tegob.
Ekipa

Lea Stvarnik, skrbnica naročnikov

HVALEŽNOST

Hvaležni smo našemu čudovitemu planetu Zemlji. Svojo skrb do varovanja narave izkazujemo z uporabo povratne embalaže, kompostljivih in biorazgradljivih materialov, ter steklene embalaže za smoothije.

Ekipa

Lucija Majdič, dietetičarka

PREDANOST

Predani smo željam vseh naših naročnikov, ki si svoje prehrane brez sadja in zelenjave ne znate predstavljati, tudi vsem veganom in vegetarijancem. Vsi izdelki v naši ponudbi so tudi brezglutenski. Strastni smo do zdravja, srečnih zaposlenih in zadovoljstva naših naročnikov.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino

   Spletna stran uporablja anonimne piškotke za spremljanje statistike in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Z nadaljnim brskanjem se strinjate z uporabo. Politika zasebnosti

   POLITIKA ZASEBNOSTI

   Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov velja za vse obiskovalce spletne strani sadjevpisarni.si

   Ta politika velja za uporabnika, ko prvič obišče spletno mesto in pri vseh kasnejših obiskih. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o piškotkih in politike zasebnosti uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami te politike.

   Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.

   Ponudnik vljudno prosi uporabnike, ki se ne strinjajo s to politiko ali njenimi spremembami ali dopolnitvami, da bodisi odklonijo obvestilo o piškotkih ali zapustijo spletno mesto in ga tudi v bodoče ne uporabljajo več.

   Ponudnik v okviru statistike obiska spletnega mesta zbira IP naslove omrežij, iz katerih so uporabniki dostopali do spletnega mesta, vendar pri tem ni mogoča identifikacija uporabnikov.

   Ponudnik na spletnem mestu uporablja piškotke (cookies), po katerih razpoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov.

   Obdelava podatkov

   Ponudnik bo zbrane podatke o uporabnikih uporabljal izključno za naslednje namene:

   - omogočanje prijave na spletnem mestu ter podeljevanje določenih pravic in omogočanje dostopa do določenih delov spletnega mesta registriranim uporabnikom / strankam;
   - statistične in marketinške analzile ter raziskave v zvezi z obiskovalci spletnega mesta; analize in raziskave lahko ponudnik pošilja oglaševalcem, vendar pri tem ne sme razkriti nobenega podatka, ki se nanaša na konkretnega uporabnika;
   Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam (z izjemo podatkov, ki se prenašajo preko spodnjih piškotov).

   Varovanje podatkov in čas hrambe

   Ponudnik vse podatke o uporabnikih varuje skladno s to politiko. Ponudnik redno izvaja varnostno kopiranje podatkov, poleg tega je povezava med obiskovalci in spletnim mestom šifrirana s pomočjo SSL certifikata.

   Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko ponudnik podatke hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih mora trajno izbrisati.

   Uporaba piškotkov

   – Kaj so piškotki?
   So tekstovne datoteke, ki omogočajo, da ob ponovnem obisku na spletno stran ohranite nastavitve, ki ste jih že uporabili (npr. enkratna prijava brez vnovičnega vnašanja uporabniškega imena in gesla). Piškotke uporablja večina spletnih mest. S tem stran ponuja boljšo uporabniško izkušnjo, prav tako pa s pomočjo pridobljenih statističnih podatkov, ponujamo boljšo in bolj relevantno vsebino.

   Za večjo preglednost uporabe piškotkov, ki jih potrdite, smo te zapisali v tabelo, dodali jasen namen in trajanje. Pri tem upoštevamo zakon in predpise, predvsem Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1).

   – Kaj so nujni piškotki?
   To so tisti piškotki, ki se morajo prenesti, da lahko stran pravilno deluje in da ima uporabnik čim boljšo uporabniško izkušnjo. Prvi so piškotki, ki omogočajo pravilno funkcionalnost in delovanje strani (npr. PHPSESSID). Omogočajo zagotavljanje varnosti in učinkovitost. Drugi so piškotki (npr. wordpress_HASH), ki zagotavljajo storitev, ki jo uporabniki izrecno zahtevajo, to je prijava in registracija.

   IME PIŠKOTKA NAMEN TRAJANJE
   PHPSESSID - Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   wordpress_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   wordpress_logged_in_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   WordPress_test_cookie - Piškotek služi preveranju, ali brskalnik lahko sprejme piškotke ali ne. - 1 leto

   – Piškotki, za katere potrebujemo vaše izrecno dovoljenje

   To so tisti, ki nam pomagajo, da stran posodabljamo, ponujamo relevantne in uporabne informacije ter vam omogočamo uporabo naše spletne strani v povezavi z družbenimi omrežji. Prvi so piškotki vezani na spremljanje statistike. Statistika, ki jo pridobimo, ni vezana na IP računalnika in se zbira anonimno. Z njo lahko izboljšamo vsebine na spletni strani in pridobimo statistične informacije, ki omogočajo, da spletno stran prilagodimo vašim potrebam. Statistiko uporabljamo le za lastne namene. Drugi piškotki so vezani na oglaševanje. Te zbiramo za lastno statistiko in za tretjo stran. Tretji piškotki so piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, npr. Facebook Like okno.

   Ime piškotka - Opis - Trajanje - Izbira
   Piškotki za namen analiziranja prometa (Google Analytics)
   utma - Statistika ogledov spletne strani. Podatke, ki jih pridobimo, Google ne uporablja za svoje namene - 2 leti
   Če želite onemogočiti spremljanje vašega obiska preko Google Analytics, potem si namestite orodje Google Analytics Opt-out browser, ki ga lahko dobite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutali pa spodaj označite, da se ne strinjate z uporabo. Vsi piškotki so v lasti podjetja Google.

   utmb - 30 minut
   utmc - Do zaprtja brskalnika
   utmz - 6 mesecev

   Piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, kadar so ti uporabljeni kot sledilni piškotki
   fbm - Piškotki, uporabljeni pri Facebook Like oknu. - 2 leti
   Če ne želite, da Facebook zbira vaše piškotke, obiščite našo spletno stran, brez da ste prijavljeni na Facebook. Vsi piškotki so v lasti podjetja Facebook.
   fbsr - 5 dni

   Pravice uporabnikov

   Kljub temu, da preko podatkov, ki jih zbiramo na spletni strani, ni mogoče identificirati posameznega uporabnika, pa lahko uporabnik od ponudnika z zahtevo, ki jo pošlje na naš e-mail naslov, zahteva:
   – da mu ponudnik potrdi, ali zbira ali obdeluje podatke, ki se nanašajo na uporabnika, ter katere podatke zbira in obdeluje,
   – da ponudnik dopolni in popravi podatke, ki se nanašajo nanj,
   – da ponudnik pošlje elektronsko kopijo podatkov, ki se nanašajo na uporabnika,
   – da ponudnik trajno izbriše vse podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

   O vsaki spremembi glede zbiranja osebnih podatkov vas bomo jasno obvestili.

   Priporočila za varovanje zasebnosti

   Priporočamo vam, da za varovanje vaše zasebnosti in osebnih podatkov poskrbite tudi sami. Vsak posameznik je dogovoren, da poskrbi za:
   – varnost uporabniškega imena in gesel, ki naj ga ustrezno hrani ter razkrije le tistim osebam, ki jim popolnoma zaupa,
   – varnost svojega elektronskega naslova,
   – ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika oziroma drugih naprav za dostop do različnih vsebin.

   Končna določba

   Neveljavnost katerekoli določbe te politike, ne glede na razlog neveljavnosti, ne pomeni neveljavnosti te politike kot celote. V takem primeru se neveljavna določba šteje za nezapisano, ta politika pa velja naprej brez te določbe.

   Kontakt

   Naše kontaktne podatke lahko najdete na podstrani Kontakt ali na dnu naše spletne strani.

   Zapri