Ekipa podjetja sadjevpisarni, ki skrbi za zdravje zaposlenih

O NAS

Smo ekipa mladih, predanih ljudi, navdušenih nad zdravo prehrano in zdravim življenjskim slogom. S ponudbo svežega sadja, smoothijev in drugih zdravih prigrizkov ustvarjamo prijetno delovno okolje v podjetjih, pisarnah in med poslovnimi partnerji. V vaše podjetje pripeljemo zdrave navade, ki presegajo le zdravo prehrano. 

Ustanovitelj podjetja sadjevpisarni

David Žalec, ustanovitelj in lastnik

VIZIJA

Vašemu podjetju olajšamo pot do zdravja in dobrega počutja zaposlenih. Verjamemo, da majhne in postopne spremembe vodijo do velikih rezultatov na področju zdrave prehrane, dobrega počutja in promocije zdravja na delovnem mestu.

PREDANOST

Predani smo željam vseh naših naročnikov, ki si svoje prehrane brez sadja in zelenjave ne znate predstavljati, tudi vsem veganom in vegetarijancem. Vsi izdelki v naši ponudbi so tudi brezglutenski. Strastni smo do zdravja, srečnih zaposlenih in zadovoljstva naših naročnikov.

Lea Stvarnik ekipa

Lea Stvarnik, skrbnica naročnikov

Lucija Majdič ekipa

Lucija Majdič, dietetičarka

HVALEŽNOST

Hvaležni smo našemu čudovitemu planetu Zemlji. Svojo skrb do varovanja narave izkazujemo z uporabo povratne embalaže, kompostljivih in biorazgradljivih materialov, ter steklene embalaže za smoothije.