ŽIVIMO IN DIHAMO ZA BOLJŠI JUTRI

Naša ekipa strastno ustvarja boljšo prihodnost s spodbujanjem zdravega načina življenja.

Prizadevamo si preseči zgolj predlaganje sprememb v prehrani: naše poslanstvo je spremeniti način, kako posamezniki gledajo in cenijo svoje dobro počutje.

Naš končni cilj? Pomagati spodbuditi okolje vitalnosti, kjer ima vsak posameznik potencial za fizično izboljšanje.

Živijo,

Moje ime je David, po letih pomoči ljudem ena na ena, kot osebni trener sem imel sanje. Želel sem zgraditi nekaj, kar bi lahko preseglo stene moje telovadnice in pomagalo neštetim drugim pri njihovem iskanju zdravega življenja.

Tako se je “rodil” Sadje v pisarni – spletna trgovina, vir za odkrivanje okusne, popolnoma naravne hrane na enem mestu, ki se zavzema za preoblikovanje delovnih mest  v živahna središča dobrega počutja in produktivnosti!

David Alec Kontakt Sadje V Pisarni

David Žalec, ustanovitelj in vodja podjetja

Podjetje se je rodilo iz ambiciozne ideje in močne vizije vplivanja na industrijo.

Z le nekaj evri na banki, starim prenosnikom in malim sinom ob sebi sem leta 2018 sprejel izziv pisanja zgodbe tega podjetja.

Korak za korakom; zbiranje znanja za boljše razumevanje poslovnih okoliščin, ki so pred nami, in doseganje potencialnih strank – kmalu je prišla naša prva stranka in nato še ena … dokler nismo pomagali več desetinam!

Od tistih dni smo prišli daleč, saj zdaj z 10 ljudmi pod eno streho trdo delamo za doseganje večjih uspehov, kjer smo danes, in sodelujemo z več kot 400 močnimi podjetji.

Nobene sanje za nas niso nedosegljive, ker jih vsak dan ženemo naprej z odločnostjo in kakovostnim delom z iskreno predanostjo.

Spoznajte ekipo

DRŽIMO SE JAPONSKE KULTURE POSLOVANJA:
KLJUČ DO USPEHA JE V DOBREM IN UČINKOVITEM NAČRTOVANJU, KI TEMELJI NA VIZIJI, LOGISTIKI IN MARKETINGU.

Celoten proces je živa stvar in od nas zahteva nenehno načrtovanje, optimizacijo in nadgradnjo. K poslu vsakodnevo pristopamo z navdušenjem, strastjo, entuziazmom in trudom.

To je formula, ki nam je v dobrih 4 letih pripeljala podjetja, kot so Diners Club, DM, A1, T2, Hervis, Publicis, Porsche, DHL, Emil Frey (Mercedes, Maserati, Jeep …) in odprla vrata domačih naslovov po vsej Sloveniji.

Sodelovanje z nami lahko močno pomaga izboljšati vaše zdravje, produktivnost in odnose.

Naše poslanstvo je preprosto – zagotoviti našim strankam, da dosežejo najvišje ravni uspeha.

Z izkoriščanjem vrhunske zdrave hrane in izobraževanj o prehrani spodbujamo kulturo, ki tako podjetnikom kot skupnostim omogoča, da uspevajo v iskanju dobrega počutja.

Napredek nas motivira, da se skupaj z vami poženemo naprej v vedno svetlejšo prihodnost!

HVALEŽNOST
Hvaležni smo našemu čudovitemu planetu Zemlja. Svojo skrb za zaščito narave izkazujemo z uporabo vračljive embalaže in kompostabilnih ter biološko razgradljivih materialov.

PREDANOST
Zavezani smo k doseganju dobrega počutja in zdravja naših strank ter k strokovni in prijazni storitvi.

Tu smo za vas.
Če imate kakršnakoli vprašanja ali dvome, nas pokličite.
Z največjim veseljem vam bomo prisluhnili in svetovali.

Dostava po vsej Sloveniji

Brezplačna dostava v Ljubljani nad 39€

Enostavna zamenjava izdelka

100% garancija na zadovoljstvu

100% VAREN NAKUP

PayPal / MasterCard / Visa