https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Izbrana z občutkom, ustvarjena s stilom in podarjena iz srca. To so darila, ki v sebi nosijo zgodbo o najpomembnejših trenutkih.

POSLOVNA DARILA
Z ZNAČAJEM

Za dobre odnose se je vredno potruditi. Vredno si je vzeti čas za svoj kolektiv, za poslovne partnerje in za stranke …

… ker ne bodo nikoli pozabili, kako so se počutili v vaši družbi. Kako ste jim prisluhnili, kako ste se zavzeli zanje in kakšno pozornost ste jim namenili.

Zato je tudi pri obdarovanju najbolj ključna tista osebna nota, s katero svojim ljudem jasno pokažete, da vam je mar.

To je naše glavno vodilo pri oblikovanju darila, s katerim boste izrazili zahvalo in občudovanje … Svojo vizijo boste lahko delili z drugimi, saj ji boste dali oprijemljivo in vabljivo obliko. Vaše vezi prijateljstva pa bodo postale še močnejše.

Brez hitenja, brez slabe vesti in brez dvomov o pravočasni dostavi.

Zaupajo nam

za vsakim pravim darilom se skriva dobra zgodba, prijetno občutje ali nepozaben trenutek

Vsi se tako iskreno razveselimo tistih posebnih, premišljenih daril … A kako jih najti?

To je dejstvo: dobro darilo je težko izbrati. Še posebej, ko se želite potruditi za ljubljeno osebo, za nekoga, ki vam je resnično blizu. Ali ko imate v mislih človeka, ki ga cenite in ga hočete še posebej navdušiti. Da ne omenjamo vseh nerodnih situacij, ko želite obdarovati ljudi, ki jih še ne poznate dovolj dobro … Kako zanje izbrati popolno darilo?

Nekako tako bi izgledal idealen scenarij …

Brez posebnega razmišljanja bi dobili preblisk, jasno idejo, česa si oseba želi ali kaj potrebuje. Točno bi vedeli, kje to poiskati. Z nekaj kreativnosti bi darilo zavili in ga prijetno vznemirjeni ponesli na pravi naslov. Pričakal bi vas velik nasmešek, navdušen vzklik in presenečenje bi do potankosti uspelo.

A ponavadi ni tako.

Niti sledu o prijetnem opravilu in radovednem brskanju za idejami! Le negotovo ugibanje in premlevanje … Ko koga vprašate za nasvet, ponavadi ta le še poveča zmedo. Morda se po vseh dilemah na koncu vendarle odločite. Ponavadi pa se zgodi, da vam zmanjka časa …  In prevzame vas občutek krivde, razočarani ste, ker vam ni uspelo.

Vendar ne izbirajte bližnjic.

Kajti nekaj je jasno. Boni, kuponi in denar v kuverti ne pridejo v poštev. Tisti poceni promocijski material, s katerim so stranke tako pogosto zasute, prav tako ne. Takšnim darilom je usojeno, da postanejo nepotrebna navlaka. Nekaj, kar nam gre na živce.

In to ni sporočilo, ki ga želite prenesti svojemu poslovnemu partnerju ali zaposlenemu.

Zanje izberite edinstveno kombinacijo lepega, uporabnega in pripravljenega z največjo pozornostjo. Takšno darilo jih bo nagovorilo. Z veseljem ga bodo sprejeli v svoj vsakdan in ne bo ostalo skrito v predalu ali na polici.

Shranili ga bodo v svojem srcu in v svojem spominu. S tem pa tudi vse trenutke, ki ste jih preživeli skupaj in vse skupne dosežke.

To je čarobna moč darila.

Pravo darilo postane simbol vezi, ki se pletejo med nami. Z vsako novo izkušnjo, srečanjem in projektom. Posel in služba omogočata, da spletemo na stotine takšnih povezav … in te si zaslužijo prav posebno pozornost.

ko odkrijete pravi čar obdarovanja ...

Naš osebni pristop k obdarovanju in zavedanje, da smo posel ljudje, se je začel v času sredi koronske krize. Težko je opazovati, kako se ljudjem obračajo življenja na glavo, kako se zapirajo podjetja in mnogi ostajajo brez zaposlitve.

Združili smo se s partnerji in z dobrodelnimi organizacijimi in skupaj iz srca podarili skoraj 3 tone sadja in zelenjave vsem, ki jih je kriza napravila še posebej ranljive.

https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Skrbeli smo za ljudi, ki so delali od doma … za zdravstvene delavce … za vse tiste, ki so podporo nujno potrebovali … in za otroke, ki sadja že predolgo niso okusili.

Ko smo videli navdušenje in začutili njihovo hvaležnost, se nam je odprl nov svet. Videli smo, da lahko in da znamo delati dobro. In kar je najpomembneje … Na ta način smo izboljšali ne samo življenja drugih, ampak tudi naša. Zasebna in poslovna.

Nekaj posebnega za vsak trenutek hvaležnosti ...

DARILA ZA POSLOVNE PARTNERJE

Prepoznajte v njih priložnosti in potenciale! Pokažite jim svoje spoštovanje z darilom, ki je več kot le promocijski material … Navdušite jih! In okrepite odnose za plodovito ustvarjanje novih uspehov.

DARILA ZA ZAPOSLENE

Naj vedo, da jih cenite! Prepoznajte njihov trud in proslavite dosežke. Motivirajte in povežite svoj kolektiv. Za nov začetek ali opravljen projekt, upokojitev ali osebne praznike. Veselite se z njimi in jim poklonite največje darilo – občutek sprejetosti in pripadnosti.

DOGODKI

Predstavite svoje podjetje na pravi način! Naj vas zastopajo izdelki, ki odražajo vaše vrednote in kvaliteto. Tako vam stranke lahko zaupajo, da ste ravno vi tisti, ki boste uresničili njihove načrte in cilje.

Play Video

ustvarjamo enkratna darila, zavita v absolutno popolnost ...

Skozi številne čustvene izkušnje je trenutek obdarovanja za nas postal izjemno pomemben. Zato vanj vsakič znova vlagamo svojo ustvarjalnost in strast. V duhu osebnega pristopa pa na vsakem koraku povezujemo ljudi in podjetja.

Izbiramo le med tistimi najkvalitetnejšimi produkti, ki jih ustvarijo talentirani mojstri in izkušeni strokovnjaki. Sodelujemo namreč izključno z manjšimi lokalnimi podjetji, dobavitelji in ustvarjalci … Ker nas navdušuje misel o edinstvenosti izdelka. Enkratnost darila se skriva ravno v njegovi neponovljivosti in v občutku, s katerim ga pripravimo.

Zato za vas nikoli ne oblikujemo samo paketa, polnega izbranih dobrot. Vse skupaj je vedno zajeto v zgodbo, ustvarjeno, da vanjo zajamemo tisto posebno izkušnjo, ki je povezala vas in obdarovance.

Na začetku z vami opravimo kratek pogovor, v katerem nam zaupate svoj namen in koga želite obdarovati. To postane naše izhodišče, da ustvarimo sporočilo, ki ga želite prenesti … Vse to povežemo z izdelki, z vašim podjetjem ali posebno priložnostjo. Tako nastane vaš edinstven poklon. Skrbno izbran, ročno pakiran in izpopolnjen s prefinjenimi detajli.

Vaše skrbi glede darila se tako končajo v trenutku, ko začnete klepet z nami. Poskrbeli bomo namreč tudi za vso logistiko in dostavo. Vaše darilo bo varno in pravočasno na pravem naslovu. 

O NAS SO ŠE POVEDALI...

https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

POSLOVNA DARILA Z ZNAČAJEM

Prvovrstne izdelke prefinjeno povezuje zgodba podjetja, posebnega dogodka ali priložnosti. Vaše sporočilo pa je zajeto v osebno posvetilo, ki nagovori in navdihne.

ROČNO PAKIRANJE

Vaši hvaležnosti in pozornosti damo edinstveno obliko … Skrbno izbrana embalaža je popolnoma v skladu z vašo celostno grafično podobo. Izbrani produkti pa brezhibno zapakirani za tisto prijetno vznemirjenje ob odpiranju darila.

POPOLNA IZKUŠNJA OBDAROVANJA

Prisluhnemo vašim željam in vam zagotavljamo 100% izvedbo na ključ. Omogočimo vam, da podarite tisto idealno darilo, a brez vsakega stresa in skrbi. Preostane vam samo še to, da z obdarovanci delite iskreno veselje in vznemirjenje in uživate v njihovem navdušenju.

HITRA DOSTAVA PO VSEJ SLOVENIJI

Dolgoletne izkušnje so nam omogočile razvoj učinkovite logistike, ki je znana po svoji kvaliteti in učinkovitosti. Vaše dragocene paketke hitro in zanesljivo dostavimo na dom, v pisarno … kamorkoli je potrebno. Vedno s prijaznim pozdravom in z nasmehom na obrazu. 🙂

DOBER POSEL LAHKO DELAŠ SAMO Z DOBRIMI LJUDMI

Po vseh teh letih v poslovnem svetu se nas je najbolj dotaknilo predvsem eno spoznanje. Posel smo ljudje.

Zato za vsakim klicem, mailom in naročilom vidimo človeka. In zato tudi prisegamo na pristen osebni stik, ko gre za odnose z našimi poslovnimi partnerji.

Ugotovili smo namreč, da ni nič nemogoče … Če si le prisluhnemo, pokažemo nekaj empatije in pravo mero profesionalnosti.

Res, kar brez skrbi in zadržkov … Vprašajte me, kar vas zanima. Skupaj z ekipo Sadjevpisarni.si z največjim veseljem sodelujem pri doseganju vaših ciljev.

paypal-iconCreated with Sketch.
visa-iconCreated with Sketch.
INFORMACIJE

Poslovna darila s karakterjem ~ Sadje v pisarni 6285cf3db2f66

Poslovna darila s karakterjem ~ Sadje v pisarni 6285cf3db2f8d

0
  0
  Tvoj zabojček
  Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
   Preračunaj poštnino

   Spletna stran uporablja anonimne piškotke za spremljanje statistike in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Z nadaljnim brskanjem se strinjate z uporabo. Politika zasebnosti

   POLITIKA ZASEBNOSTI

   Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov velja za vse obiskovalce spletne strani sadjevpisarni.si/

   Ta politika velja za uporabnika, ko prvič obišče spletno mesto in pri vseh kasnejših obiskih. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o piškotkih in politike zasebnosti uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami te politike.

   Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.

   Ponudnik vljudno prosi uporabnike, ki se ne strinjajo s to politiko ali njenimi spremembami ali dopolnitvami, da bodisi odklonijo obvestilo o piškotkih ali zapustijo spletno mesto in ga tudi v bodoče ne uporabljajo več.

   Ponudnik v okviru statistike obiska spletnega mesta zbira IP naslove omrežij, iz katerih so uporabniki dostopali do spletnega mesta, vendar pri tem ni mogoča identifikacija uporabnikov.

   Ponudnik na spletnem mestu uporablja piškotke (cookies), po katerih razpoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov.

   Obdelava podatkov

   Ponudnik bo zbrane podatke o uporabnikih uporabljal izključno za naslednje namene:

   - omogočanje prijave na spletnem mestu ter podeljevanje določenih pravic in omogočanje dostopa do določenih delov spletnega mesta registriranim uporabnikom / strankam;
   - statistične in marketinške analzile ter raziskave v zvezi z obiskovalci spletnega mesta; analize in raziskave lahko ponudnik pošilja oglaševalcem, vendar pri tem ne sme razkriti nobenega podatka, ki se nanaša na konkretnega uporabnika;
   Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam (z izjemo podatkov, ki se prenašajo preko spodnjih piškotov).

   Varovanje podatkov in čas hrambe

   Ponudnik vse podatke o uporabnikih varuje skladno s to politiko. Ponudnik redno izvaja varnostno kopiranje podatkov, poleg tega je povezava med obiskovalci in spletnim mestom šifrirana s pomočjo SSL certifikata.

   Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko ponudnik podatke hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih mora trajno izbrisati.

   Uporaba piškotkov

   – Kaj so piškotki?
   So tekstovne datoteke, ki omogočajo, da ob ponovnem obisku na spletno stran ohranite nastavitve, ki ste jih že uporabili (npr. enkratna prijava brez vnovičnega vnašanja uporabniškega imena in gesla). Piškotke uporablja večina spletnih mest. S tem stran ponuja boljšo uporabniško izkušnjo, prav tako pa s pomočjo pridobljenih statističnih podatkov, ponujamo boljšo in bolj relevantno vsebino.

   Za večjo preglednost uporabe piškotkov, ki jih potrdite, smo te zapisali v tabelo, dodali jasen namen in trajanje. Pri tem upoštevamo zakon in predpise, predvsem Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1).

   – Kaj so nujni piškotki?
   To so tisti piškotki, ki se morajo prenesti, da lahko stran pravilno deluje in da ima uporabnik čim boljšo uporabniško izkušnjo. Prvi so piškotki, ki omogočajo pravilno funkcionalnost in delovanje strani (npr. PHPSESSID). Omogočajo zagotavljanje varnosti in učinkovitost. Drugi so piškotki (npr. wordpress_HASH), ki zagotavljajo storitev, ki jo uporabniki izrecno zahtevajo, to je prijava in registracija.

   IME PIŠKOTKA NAMEN TRAJANJE
   PHPSESSID - Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   wordpress_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   wordpress_logged_in_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   WordPress_test_cookie - Piškotek služi preveranju, ali brskalnik lahko sprejme piškotke ali ne. - 1 leto

   – Piškotki, za katere potrebujemo vaše izrecno dovoljenje

   To so tisti, ki nam pomagajo, da stran posodabljamo, ponujamo relevantne in uporabne informacije ter vam omogočamo uporabo naše spletne strani v povezavi z družbenimi omrežji. Prvi so piškotki vezani na spremljanje statistike. Statistika, ki jo pridobimo, ni vezana na IP računalnika in se zbira anonimno. Z njo lahko izboljšamo vsebine na spletni strani in pridobimo statistične informacije, ki omogočajo, da spletno stran prilagodimo vašim potrebam. Statistiko uporabljamo le za lastne namene. Drugi piškotki so vezani na oglaševanje. Te zbiramo za lastno statistiko in za tretjo stran. Tretji piškotki so piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, npr. Facebook Like okno.

   Ime piškotka - Opis - Trajanje - Izbira
   Piškotki za namen analiziranja prometa (Google Analytics)
   utma - Statistika ogledov spletne strani. Podatke, ki jih pridobimo, Google ne uporablja za svoje namene - 2 leti
   Če želite onemogočiti spremljanje vašega obiska preko Google Analytics, potem si namestite orodje Google Analytics Opt-out browser, ki ga lahko dobite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutali pa spodaj označite, da se ne strinjate z uporabo. Vsi piškotki so v lasti podjetja Google.

   utmb - 30 minut
   utmc - Do zaprtja brskalnika
   utmz - 6 mesecev

   Piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, kadar so ti uporabljeni kot sledilni piškotki
   fbm - Piškotki, uporabljeni pri Facebook Like oknu. - 2 leti
   Če ne želite, da Facebook zbira vaše piškotke, obiščite našo spletno stran, brez da ste prijavljeni na Facebook. Vsi piškotki so v lasti podjetja Facebook.
   fbsr - 5 dni

   Pravice uporabnikov

   Kljub temu, da preko podatkov, ki jih zbiramo na spletni strani, ni mogoče identificirati posameznega uporabnika, pa lahko uporabnik od ponudnika z zahtevo, ki jo pošlje na naš e-mail naslov, zahteva:
   – da mu ponudnik potrdi, ali zbira ali obdeluje podatke, ki se nanašajo na uporabnika, ter katere podatke zbira in obdeluje,
   – da ponudnik dopolni in popravi podatke, ki se nanašajo nanj,
   – da ponudnik pošlje elektronsko kopijo podatkov, ki se nanašajo na uporabnika,
   – da ponudnik trajno izbriše vse podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

   O vsaki spremembi glede zbiranja osebnih podatkov vas bomo jasno obvestili.

   Priporočila za varovanje zasebnosti

   Priporočamo vam, da za varovanje vaše zasebnosti in osebnih podatkov poskrbite tudi sami. Vsak posameznik je dogovoren, da poskrbi za:
   – varnost uporabniškega imena in gesel, ki naj ga ustrezno hrani ter razkrije le tistim osebam, ki jim popolnoma zaupa,
   – varnost svojega elektronskega naslova,
   – ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika oziroma drugih naprav za dostop do različnih vsebin.

   Končna določba

   Neveljavnost katerekoli določbe te politike, ne glede na razlog neveljavnosti, ne pomeni neveljavnosti te politike kot celote. V takem primeru se neveljavna določba šteje za nezapisano, ta politika pa velja naprej brez te določbe.

   Kontakt

   Naše kontaktne podatke lahko najdete na podstrani Kontakt ali na dnu naše spletne strani.

   Zapri