https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Izbrana z občutkom, ustvarjena s stilom in podarjena iz srca. To so darila, ki v sebi nosijo zgodbo o najpomembnejših trenutkih.

POSLOVNA DARILA
Z ZNAČAJEM

Za dobre odnose se je vredno potruditi. Vredno si je vzeti čas za svoj kolektiv, za poslovne partnerje in za stranke …

… ker ne bodo nikoli pozabili, kako so se počutili v vaši družbi. Kako ste jim prisluhnili, kako ste se zavzeli zanje in kakšno pozornost ste jim namenili.

Zato je tudi pri obdarovanju najbolj ključna tista osebna nota, s katero svojim ljudem jasno pokažete, da vam je mar.

To je naše glavno vodilo pri oblikovanju darila, s katerim boste izrazili zahvalo in občudovanje … Svojo vizijo boste lahko delili z drugimi, saj ji boste dali oprijemljivo in vabljivo obliko. Vaše vezi prijateljstva pa bodo postale še močnejše.

Brez hitenja, brez slabe vesti in brez dvomov o pravočasni dostavi.

Zaupajo nam

za vsakim pravim darilom se skriva dobra zgodba, prijetno občutje ali nepozaben trenutek

Vsi se tako iskreno razveselimo tistih posebnih, premišljenih daril … A kako jih najti?

To je dejstvo: dobro darilo je težko izbrati. Še posebej, ko se želite potruditi za ljubljeno osebo, za nekoga, ki vam je resnično blizu. Ali ko imate v mislih človeka, ki ga cenite in ga hočete še posebej navdušiti. Da ne omenjamo vseh nerodnih situacij, ko želite obdarovati ljudi, ki jih še ne poznate dovolj dobro … Kako zanje izbrati popolno darilo?

Nekako tako bi izgledal idealen scenarij …

Brez posebnega razmišljanja bi dobili preblisk, jasno idejo, česa si oseba želi ali kaj potrebuje. Točno bi vedeli, kje to poiskati. Z nekaj kreativnosti bi darilo zavili in ga prijetno vznemirjeni ponesli na pravi naslov. Pričakal bi vas velik nasmešek, navdušen vzklik in presenečenje bi do potankosti uspelo.

A ponavadi ni tako.

Niti sledu o prijetnem opravilu in radovednem brskanju za idejami! Le negotovo ugibanje in premlevanje … Ko koga vprašate za nasvet, ponavadi ta le še poveča zmedo. Morda se po vseh dilemah na koncu vendarle odločite. Ponavadi pa se zgodi, da vam zmanjka časa …  In prevzame vas občutek krivde, razočarani ste, ker vam ni uspelo.

Vendar ne izbirajte bližnjic.

Kajti nekaj je jasno. Boni, kuponi in denar v kuverti ne pridejo v poštev. Tisti poceni promocijski material, s katerim so stranke tako pogosto zasute, prav tako ne. Takšnim darilom je usojeno, da postanejo nepotrebna navlaka. Nekaj, kar nam gre na živce.

In to ni sporočilo, ki ga želite prenesti svojemu poslovnemu partnerju ali zaposlenemu.

Zanje izberite edinstveno kombinacijo lepega, uporabnega in pripravljenega z največjo pozornostjo. Takšno darilo jih bo nagovorilo. Z veseljem ga bodo sprejeli v svoj vsakdan in ne bo ostalo skrito v predalu ali na polici.

Shranili ga bodo v svojem srcu in v svojem spominu. S tem pa tudi vse trenutke, ki ste jih preživeli skupaj in vse skupne dosežke.

To je čarobna moč darila.

Pravo darilo postane simbol vezi, ki se pletejo med nami. Z vsako novo izkušnjo, srečanjem in projektom. Posel in služba omogočata, da spletemo na stotine takšnih povezav … in te si zaslužijo prav posebno pozornost.

ko odkrijete pravi čar obdarovanja ...

Naš osebni pristop k obdarovanju in zavedanje, da smo posel ljudje, se je začel v času sredi koronske krize. Težko je opazovati, kako se ljudjem obračajo življenja na glavo, kako se zapirajo podjetja in mnogi ostajajo brez zaposlitve.

Združili smo se s partnerji in z dobrodelnimi organizacijimi in skupaj iz srca podarili skoraj 3 tone sadja in zelenjave vsem, ki jih je kriza napravila še posebej ranljive.

https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Skrbeli smo za ljudi, ki so delali od doma … za zdravstvene delavce … za vse tiste, ki so podporo nujno potrebovali … in za otroke, ki sadja že predolgo niso okusili.

Ko smo videli navdušenje in začutili njihovo hvaležnost, se nam je odprl nov svet. Videli smo, da lahko in da znamo delati dobro. In kar je najpomembneje … Na ta način smo izboljšali ne samo življenja drugih, ampak tudi naša. Zasebna in poslovna.

Nekaj posebnega za vsak trenutek hvaležnosti ...

DARILA ZA POSLOVNE PARTNERJE

Prepoznajte v njih priložnosti in potenciale! Pokažite jim svoje spoštovanje z darilom, ki je več kot le promocijski material … Navdušite jih! In okrepite odnose za plodovito ustvarjanje novih uspehov.

DARILA ZA ZAPOSLENE

Naj vedo, da jih cenite! Prepoznajte njihov trud in proslavite dosežke. Motivirajte in povežite svoj kolektiv. Za nov začetek ali opravljen projekt, upokojitev ali osebne praznike. Veselite se z njimi in jim poklonite največje darilo – občutek sprejetosti in pripadnosti.

DOGODKI

Predstavite svoje podjetje na pravi način! Naj vas zastopajo izdelki, ki odražajo vaše vrednote in kvaliteto. Tako vam stranke lahko zaupajo, da ste ravno vi tisti, ki boste uresničili njihove načrte in cilje.

Play Video

ustvarjamo enkratna darila, zavita v absolutno popolnost ...

Skozi številne čustvene izkušnje je trenutek obdarovanja za nas postal izjemno pomemben. Zato vanj vsakič znova vlagamo svojo ustvarjalnost in strast. V duhu osebnega pristopa pa na vsakem koraku povezujemo ljudi in podjetja.

Izbiramo le med tistimi najkvalitetnejšimi produkti, ki jih ustvarijo talentirani mojstri in izkušeni strokovnjaki. Sodelujemo namreč izključno z manjšimi lokalnimi podjetji, dobavitelji in ustvarjalci … Ker nas navdušuje misel o edinstvenosti izdelka. Enkratnost darila se skriva ravno v njegovi neponovljivosti in v občutku, s katerim ga pripravimo.

Zato za vas nikoli ne oblikujemo samo paketa, polnega izbranih dobrot. Vse skupaj je vedno zajeto v zgodbo, ustvarjeno, da vanjo zajamemo tisto posebno izkušnjo, ki je povezala vas in obdarovance.

Na začetku z vami opravimo kratek pogovor, v katerem nam zaupate svoj namen in koga želite obdarovati. To postane naše izhodišče, da ustvarimo sporočilo, ki ga želite prenesti … Vse to povežemo z izdelki, z vašim podjetjem ali posebno priložnostjo. Tako nastane vaš edinstven poklon. Skrbno izbran, ročno pakiran in izpopolnjen s prefinjenimi detajli.

Vaše skrbi glede darila se tako končajo v trenutku, ko začnete klepet z nami. Poskrbeli bomo namreč tudi za vso logistiko in dostavo. Vaše darilo bo varno in pravočasno na pravem naslovu. 

O NAS SO ŠE POVEDALI...

https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

POSLOVNA DARILA Z ZNAČAJEM

Prvovrstne izdelke prefinjeno povezuje zgodba podjetja, posebnega dogodka ali priložnosti. Vaše sporočilo pa je zajeto v osebno posvetilo, ki nagovori in navdihne.

ROČNO PAKIRANJE

Vaši hvaležnosti in pozornosti damo edinstveno obliko … Skrbno izbrana embalaža je popolnoma v skladu z vašo celostno grafično podobo. Izbrani produkti pa brezhibno zapakirani za tisto prijetno vznemirjenje ob odpiranju darila.

POPOLNA IZKUŠNJA OBDAROVANJA

Prisluhnemo vašim željam in vam zagotavljamo 100% izvedbo na ključ. Omogočimo vam, da podarite tisto idealno darilo, a brez vsakega stresa in skrbi. Preostane vam samo še to, da z obdarovanci delite iskreno veselje in vznemirjenje in uživate v njihovem navdušenju.

HITRA DOSTAVA PO VSEJ SLOVENIJI

Dolgoletne izkušnje so nam omogočile razvoj učinkovite logistike, ki je znana po svoji kvaliteti in učinkovitosti. Vaše dragocene paketke hitro in zanesljivo dostavimo na dom, v pisarno … kamorkoli je potrebno. Vedno s prijaznim pozdravom in z nasmehom na obrazu. 🙂

DOBER POSEL LAHKO DELAŠ SAMO Z DOBRIMI LJUDMI

Po vseh teh letih v poslovnem svetu se nas je najbolj dotaknilo predvsem eno spoznanje. Posel smo ljudje.

Zato za vsakim klicem, mailom in naročilom vidimo človeka. In zato tudi prisegamo na pristen osebni stik, ko gre za odnose z našimi poslovnimi partnerji.

Ugotovili smo namreč, da ni nič nemogoče … Če si le prisluhnemo, pokažemo nekaj empatije in pravo mero profesionalnosti.

Res, kar brez skrbi in zadržkov … Vprašajte me, kar vas zanima. Skupaj z ekipo Sadjevpisarni.si z največjim veseljem sodelujem pri doseganju vaših ciljev.

paypal-iconCreated with Sketch.
visa-iconCreated with Sketch.
INFORMACIJE
0
    0
    Tvoj zabojček
    Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
      Preračunaj poštnino