Čebula rjava 1kg

2.30

Če iščete čebulo z nekaj resnega značaja, ste prišli na pravo mesto! Ta rjava čebula ima gosto teksturo in temno rjavo barvo, ki daje jedem privlačen videz, medtem ko močan, kisel okus popolnoma dopolnjuje druge okuse v hrani.

  • Okusna aroma – rjava čebula je neverjetno okusna in je odlična kot dodatek solatam, jedem z mesom, omakam in začimbam.
  • Dodaja okus in teksturo – ta čebula je popolna za dodajanje dodatnega značaja vašim jedem!

Neto količina: 1kg cca 6-8kos
Poreklo: Italija

zelenjava cebula
Čebula rjava 1kg 2.30

 

Brezplačna dostava v Ljubljani nad 39€

  • Odprema naročila v istem dnevu v kolikor je naročilo oddano do 12:00 ure.
  • 100% garancija na zadovoljstvu
  • Plačilo možno preko PayPal, kreditne kartice, Valu, GoCrypto ali po predračunu.

 

Image 2

Stara dama

Zdi se, da je že od nekdaj z nami, del naših kuhinj. Čebula skupaj s česnom, porom in drobnjakom sestavlja nekakšno starodavno kulinarično plemstvo … Brez nje so obroki precej opeharjeni, zato ji zagotovo lahko rečemo, da je nepogrešljiva. Kot najboljša babica. 😊

Danes je na vrsti …

Katera bo danes na vrsti? Katero ti najraje izbereš? In katera najbolje ustreza določenemu receptu? V svetu tega našega plemstva obstaja kar nekaj različnih nazivov … Splača se jih poznati, da ne napravimo kakšne napake in slabega vtisa, khm, golaža.

Rumena (zlata) čebula

Ta je tista, ki je izredno vsestranska, zato je dobro, če jo imamo vedno pri roki. Hop, naj skoči v tvoj zabojček! 😃 Ima močan, pekoč okus, a se ta med kuhanjem ublaži. Če ne vemo zagotovo, katera čebula bi bila najboljša izbira za naš obrok, je najbolje, da se odločimo kar za rumeno. Še posebej je uporabna za karameliziranje, saj vsebuje veliko naravnih sladkorjev. Ker jo lahko dolgo pražimo na nizki temperaturi je odlična tudi za pripravo golaža. Ne pozabi – dobra čebula pomeni dober golaž! In Francozi so si popolnoma enotni, da brez kvalitetne zlate čebule, ni božanske čebulne juhe.