https://sadjevpisarni.si/
loader image
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Čebula rjava 1kg

 

Količina: 1kg cca 6-8kos
Poreklo: Italija

1.31

  Pregled

  Stara dama

  Zdi se, da je že od nekdaj z nami, del naših kuhinj. Čebula skupaj s česnom, porom in drobnjakom sestavlja nekakšno starodavno kulinarično plemstvo … Brez nje so obroki precej opeharjeni, zato ji zagotovo lahko rečemo, da je nepogrešljiva. Kot najboljša babica. 😊

  Danes je na vrsti …

  Katera bo danes na vrsti? Katero ti najraje izbereš? In katera najbolje ustreza določenemu receptu? V svetu tega našega plemstva obstaja kar nekaj različnih nazivov … Splača se jih poznati, da ne napravimo kakšne napake in slabega vtisa, khm, golaža.

  Rumena (zlata) čebula

  Ta je tista, ki je izredno vsestranska, zato je dobro, če jo imamo vedno pri roki. Hop, naj skoči v tvoj zabojček! 😃 Ima močan, pekoč okus, a se ta med kuhanjem ublaži. Če ne vemo zagotovo, katera čebula bi bila najboljša izbira za naš obrok, je najbolje, da se odločimo kar za rumeno. Še posebej je uporabna za karameliziranje, saj vsebuje veliko naravnih sladkorjev. Ker jo lahko dolgo pražimo na nizki temperaturi je odlična tudi za pripravo golaža. Ne pozabi – dobra čebula pomeni dober golaž! In Francozi so si popolnoma enotni, da brez kvalitetne zlate čebule, ni božanske čebulne juhe.

  0
   0
   Tvoj zabojček
   Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
    Preračunaj poštnino

    Čebula rjava 1kg 13292

    paypal-iconCreated with Sketch.
    visa-iconCreated with Sketch.
    INFORMACIJE