https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Zelena paprika 2kos

Poreklo: Španija
Količina: 2kos

(Cena na kg 5€)

2.60

  Pregled

  Zelena paprika ti ponuja zares neštete možnosti priprave. Lahko si jo narežeš in jo pohrustaš za malico – verjemi, odlična je! 🙂

  Lahko pa jo seveda uporabiš pri pripravi različnih jedi. Odlično se obnese tudi na žaru. Lahko pa jo nasekljaš in jo dodaš različnim solatam.

  Papriko lahko neoprane hraniš v hladilniku. Zdržala bo vsaj 7 dni, če jo postaviš v del, ki je predviden za shranjevanje zelenjave, bo verjetno zdržala še dlje. Lahko pa papriko tudi zmrzneš. Vendar ji pred tem ne pozabi odstraniti peclja in semen.

  Razred: II

  Na sliki oz. v opisu izdelka so podane predpisane informacije o svežem sadju in zelenjavi (v nadaljevanju SZ). Podatki o živilih na spletni strani Sadje v pisarni predstavljajo živilo, ki je na razpolago na dan, ko v spletni trgovini oddate naročilo. Med predpisanimi podatki SZ lahko najdemo tudi variabilne podatke. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo. Med variabilne podatke sodi na primer sorta, razred in poreklo za SZ iz posebnega tržnega standarda: jabolka, agrumi (le za limone, limete, pomelo, pomaranče, klementine in mandarine), kivi, solata, breskve in nektarine, hruške, jagode, paprika, namizno grozdje in paradižnik; za vse ostalo SZ pa velja splošni standard, pri katerih je variabilni podatek POREKLO. Sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti živil, ki so v prometu v spletni trgovini.

  0
   0
   Vaš zabojček
   Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino

    Zelena paprika 2kos 16802