https://sadjevpisarni.si/
loader image
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Zelena paprika 2kos

Poreklo: Nizozemska
Količina: 2kos (cca. 0,5kg)

(Cena na kg 4€)

2.19

  Pregled

  Zelena paprika za azijsko vzdušje


  Ta velika in mesnata zelena paprika je majčken bridkejša kot ostale, katere obiramo kasneje.
  Ker so zelene ob trganju manj zrele, imajo daljši rok trajanja, torej imaš več časa, da premisliš, s čim vse uganjati čarolije v woku. Najbolje jih je jesti surove, lahko pa jih ponudiš kot “finger food” na začetku zabave, v solati ali jih porabiš v enolončnicah. Morda ti pride prav ideja za hiter polnovreden obrok, ko res nimaš časa kuhati ure in ure, ker se moraš posvečat pomembnejšim stvarem:

  Na olju dušiš čebulo, zeleno papriko in paradajz, dodaš stepena jajca, narediš omleto in jo kot masterchef postrežeš na listu ledenke. Mamljivo očem in želodcu. Ali pa narediš peperonato: bučke, zelena paprika, rdeča paprika, paradajz, melancani, peteršilj, česen ali pa stvar zapelji po svoje in dodaj kaj, kar nihče ne bo pričakoval. Ne pozabi pa vse skupaj oplemenititi z olivnim oljem na dnu in olivami na vrhu.

  Razred: II

  Na sliki oz. v opisu izdelka so podane predpisane informacije o svežem sadju in zelenjavi (v nadaljevanju SZ). Podatki o živilih na spletni strani Sadje v pisarni predstavljajo živilo, ki je na razpolago na dan, ko v spletni trgovini oddate naročilo. Med predpisanimi podatki SZ lahko najdemo tudi variabilne podatke. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo. Med variabilne podatke sodi na primer sorta, razred in poreklo za SZ iz posebnega tržnega standarda: jabolka, agrumi (le za limone, limete, pomelo, pomaranče, klementine in mandarine), kivi, solata, breskve in nektarine, hruške, jagode, paprika, namizno grozdje in paradižnik; za vse ostalo SZ pa velja splošni standard, pri katerih je variabilni podatek POREKLO. Sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti živil, ki so v prometu v spletni trgovini.

  0
   0
   Tvoj zabojček
   Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
    Preračunaj poštnino

    Zelena paprika 2kos 16802

    paypal-iconCreated with Sketch.
    visa-iconCreated with Sketch.
    INFORMACIJE