https://sadjevpisarni.si/
Lešniki 200g

Lešniki 200g

4.38

Količina: 200g
Poreklo: Hrvaška

(cena na kg z ddv: 21,9€)

  Lešnikov dovolj za vse!

  Lešniki, polni okusa in hrustljavosti, se včasih zdijo kot oddaljene sanje. Vsako jesen je treba zanje v boj … Straže na vrtu, neprespane noči … Ta tekma z vevericami, podleski in polhi se mora končati. Potem je tu še nepredvidljivo vreme, ki vpliva na to, kako obilno bo leska obrodila. A od danes naprej se ti ne bo treba vsako leto znova spraševati ali jih bo dovolj za vse, zate in za tvoje gozdne sotekmovalce. Tu smo, da te rešimo iz zagate, ne glede na letni čas.

  Lešniki za pod zob

  Ker vemo, da nimaš tako močnih zob kot mali glodalci, so ti naši lešniki brez lupine. Saj veš, da bo lažje in hitreje in bolj priročno za malico na poti. Modri, stari ljudje pa pravijo, da se splača pojesti nekaj lešnikov (brez lupine!😀) vsak dan tudi zato, da bomo imeli močne čeljusti. Kako je to povezano, vedo samo oni. Upamo pa, da noben zob ni bil poškodovan v preizkušanju te teorije. 

  So tudi odlična izbira za hiter prigrizek pred delom, ki zahteva veliko tvoje koncentracije. Vzemi jih s seboj na trening in jih požveči eno pest, ko končaš naporno vadbo. Zagotovo ti bodo povrnili energijo, dali nov zagon in te spravili v odlično razpoloženje. 

  Kam so izginili?

  No, ne moremo spet kriviti veveric in polhov … Kar priznaj, to je tvoje maslo. Vsi lešniki so v tvojem trebuhu! Ker jih je bilo pač treba sesekljat in potresti na vrh sladoleda. Ker je bilo potrebno narediti tisoč in eno pecivo in ker je bila zjutraj spet na vrsti ovsena kaša, ki brez lešnikov nikakor ni ista. Pa ker so ti zadišale praline in puding in ker se je kar sam zamesil kruh z lešniki … Za kosilo je bila čisto slučajno postrv z lešniki in cvetačo. Sledil je posladek, biskvit iz datljev in lešnikov, in za popoldanski slan prigrizek je v trenutku nastal lešnikov pesto s peteršiljem, baziliko in česnom. Človek si pač res ne more pomagati. Lešnikov ni več. 

  Ocene kupcev
  5,0 Na podlagi 1 mnenja
  5 ★
  100% 
  1
  4 ★
  0% 
  0
  3 ★
  0% 
  0
  2 ★
  0% 
  0
  1 ★
  0% 
  0
  NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

  Thank you for submitting a review!

  Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

  Filter Reviews:
   KK
   14. 01. 2021
   Karmen K.
   https://sadjevpisarni.si/ SI
   I recommend this product

   Mmmmm dobroo

   ko začneš .... ne nehaš :) jesti namreč