Cvetača 1kos

4.32

Oživite svoje življenje s cvetačo! Član družine brokolija. Cvetača ima edinstven, zemeljski okus, ki je popoln za dodajanje okusa in teksture juham, omakam, solatam in še več.

  • Neverjetno enostavna za uporabo – cvetača je ena najlažjih zelenjav za kuhanje.
  • Lahko jo kuhate, pečete ali parite, zaradi česar je popolna kot dodatek h katerikoli jedi.

Neto količina: 1kos (cca. 1,25kg)
Poreklo: Italija
(cena na kg 2,8€)

cvetaca
Cvetača 1kos 4.32

 

Brezplačna dostava v Ljubljani nad 39€

  • Odprema naročila v istem dnevu v kolikor je naročilo oddano do 12:00 ure.
  • 100% garancija na zadovoljstvu
  • Plačilo možno preko PayPal, kreditne kartice, Valu, GoCrypto ali po predračunu.

 

Image 2

Ocene kupcev
5,0 Na podlagi 5 mnenja
5 ★
100% 
5
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
RS
23. 03. 2022
Rozalija S.
SI SI

Vse je bilo profesionalno dostavljeno in TOP okusno. Tako pravi moja mami, kateri je bil dostavljen paket zelenjave po izbiri. Hvala vam. Super ste 👍

A
12. 03. 2021
Anonymous
SI SI

Vse, zelo kvalitetno in odlično.

Nic. Ostanite tako dobri kot ste!

AB
03. 02. 2021
aleksandra b.
SI SI
I recommend this product

odlično

pričakovano dober izdelek in storitev.

AB
10. 01. 2021
aleksandra b.
SI SI

Ponovno bi jo kupila

Skladno s pričakovanjem

MU
08. 01. 2021
mihael u.
SI SI
I recommend this product

Miha.udir@gmail.com

Predvidevam da sem najmanj 10x naročil sadje ali zelenjavo pri vas! Nikoli ampak Nikoli ni bila neka slabša kvaliteta ampak vedno sveže , čvrsto, sočno sadje in zelenjava . Zelo zelo zadovoljen!

Cvetača, ne, karfjola!

Kdo je ne pozna, cvetače ali karfjole? 😀 Se je tudi tebi zdelo, da je bila še pred kratkim cvetača vsepovsod naokrog? Začinjena in pečena v pečici, nadomestek čipsu, cvetača v testu za brezglutensko pico, cvetača namesto riža ali kuskusa, cvetača kot pire … Kot da se nam je odprl povsem nov kulinarični svet! Morda se je navdušenje nad cvetačo nekoliko umirilo. A ne pri nas. Mi imamo vedno eno karfjolo v hladilniku, eno v zmrzovalniku, eno na pultu, eno pa ravno jemo … 😀

Beli oblački

Ali vijolični ali rumeni ali oranžni ali zeleni. Ja, tudi taka je lahko cvetača. Pravijo, da je tista oranžna nekoliko bolj sladka, zelena najlažje prebavljiva, vijolična najbolj hranilna. Mi pa imamo tukaj belo. Od kod je prišla, noče nihče natančno povedati. Eni trdijo, da je njen dom Ciper, drugi, da je najprej rasla v Aziji. Ne vemo, kako se bo to razrešilo … 😊 Mi smo samo navdušeni in veseli, da jo imamo na zalogi! Tako lahko iz nje delamo kremne juhice, pire, enolončnice in jo dodajamo v omake, ko si želimo nekaj več teksture. 

Kakšen je ta vonj?

Če se je cvetača že kdaj kuhala na tvojem štedilniku, potem najbrž veš, da se takrat pojavi specifičen vonj. Tega lahko omiliš tako, da v lonec skupaj s cvetačo daš še nekaj listov zelene. Notri kapni še nekaj limoninega soka in tako bo cvetača med kuhanjem ostala snežno bela. Za začimbo uporabi koriander, mleto kumino ali česen, saj se tako tvoj želodec ne bo pritoževal, če je slučajno bolj občutljive vrste. 😊

Veš kaj pa resnično diši? Cvetačin steak! Zreži cvetačo na dober centimeter debele rezine, jih premaži z olivnim oljem in mešanico začimb ter speci v pečici. Postrezi z gobovo ali smetanovo omako. Krasno!