Vaš zabojček

KUHINJA V PISARNI

5 kuhinjskih pripomočkov, ki jih potrebuje vsako podjetje

… kuhinja, srce vsakega doma

… vse lepše, ko zadiši kava, slišimo, kako ropota posoda in se pripravlja nekaj dobrega …

Kuhinja – srce pisarne

Za kako pomemben prostor gre, je jasno že od trenutka, ko se je pojavila prva kuhinja na svetu. Ognjišče pred jamo. Tu se je zbrala skupina ljudi, stekel je pogovor, spletle so se vezi, utrdila prijateljstva … Od ognjišča so ljudje odhajali  boljše volje, bogatejši za kakšno spoznanje ali pa z močnim občutek varnosti, pripadnosti. Z nahranjenim telesom in duhom. 

Ljudje se sicer okrog ognja ne zbiramo več tako pogosto … 😏 Namesto žerjavice sta sedaj tu štedilnik ali vsaj mikrovalovka😊 in namesto kamenja kuhinjski pult ali miza. Princip pa je isti. 

In ker je tako že tisočletja … TISOČLETJA! … Ali obstaja kakšen razlog, da bi se vaša pisarna postavila zoper človeški zgodovini?😃

Kar je res, je res!

Po več urah trdega dela si vsi zaslužimo kratek odmor, da malo spočijemo možgane. 

Eden najbolj učinkovitih načinov je zagotovo sprehod do pisarniške kuhinje. 

 

 

Kuhinja V Pisarni

Večina zaposlenih z veseljem zaide vanjo večkrat na dan. Tako lahko dodobra izkoristijo svoj odmor za zajtrk, kosilo in popoldanske prigrizke.Tu najdejo sprostitev, kratek “odklop”, okrepčilo in morda celo prijeten klepet. Ker ima kuhinja vse potrebne pripomočke, si kolektiv lahko pripravi primerne in hranljive obroke. S tem se izogne hitenju in nepotrebni izgubi časa, kar zagotovo prihrani veliko živcev in potrpljenja. Hkrati pa je s takšnimi “pisarniškimi obroki” poskrbljeno za pravo dozo energije, da lahko vsak učinkovito opravi svoje delo. 

 

Preprostih 5

1. Kavni aparat

Če smo čisto iskreni … Štedilnik ali mikrovalovka niti nista tako zelo, zelo pomembna.  Ampak kavni aparat … Ne, brez tega pa ne gre! To je tisto novodobno “ognjišče”, ki je danes nepogrešljivo. 😊

V ponedeljek zjutraj začnemo z delom, vsi smo še malo zaspani … Ali pa obujamo občutke in spomine s čudovitega vikenda. V obeh primerih nismo ravno primer energičnega človeka. 😀 Takrat je pravi trenutek za aromatično skodelico kave, ki ti da vedeti, da je začetek novega, uspešnega tedna!

Če morda še vedno misliš, da je kavni aparat izguba denarja, te moramo postaviti pred vprašanje. Si res želiš preživeti dan z zehajočo ekipo? Ali bi raje skupaj začeli dosegati cilje že po prvi skodelici kave? ☕

Tako lahko argument, da kavni aparat stane preveč, gladko ovržeš. Za večino podjetij koristi povsem odtehtajo stroške. Poleg tega pa je to vsekakor dolgoročna naložba.

 

2. Jedilni pribor 

Predstavljaj si … Čas je za kosilo, skoraj vse je pripravljeno in vsi so že lačni. Ko nenadoma opaziš, da ni dovolj pribora, s katerim bi lahko jedli …  ali da sploh ni kozarcev … ali kakšne sklede, morda celo krožnika … Kako zoprno! Prijeten čas kosila se hitro sprevrže v nekaj nervoznih minut, ko se trudiš kar se da normalno pojesti svoj zalogaj. Nič sproščenega uživanja zate, torej. 

Da se taka izkušnja ne ponovi nikoli več, kupite te vsestranske pripomočke:

– jedilni pribor

– krožnike 

– sklede 

– kozarce 

– kavne skodelice 

košare za sadje

 

 

 

Če se ti na prvi pogled seznam pripomočkov zdi predolg, se ga res ne ustrašiti. Pomisli raje, s kakšnim navdušenjem se bo ekipa prijetno podružila ob okusnem obroku. Kako radi bodo tistih nekaj minut odmora preživeli skupaj in morda se bo ravno v tem času osnovala naslednja velika ideja za vaše podjetje, kdo ve. 🙂

To je res nazoren primer, kako malo je v resnici potrebno za velike spremembe. In kako so lahko pravi pripomočki razlika med lepo sliko ekipe in godrnjavasto nočno moro.

3. Sveže rože

Nič ne razsvetli in polepša pisarniške kuhinje bolj kot svež in pisan šopek. Rože odišavijo prostor in mu dodajo svežino. Z njimi vse skupaj deluje veliko bolj domače in celo sproščujoče …

Ker rože ne stanejo veliko, vam jih ni treba omejiti le na kuhinjo ali zgolj en prostor. Kjer se le da, poskusite vključiti cvetje v barvah vaše blagovne znamke in naredite močan vtis na svoje obiskovalce!

4. Mleko

Mleko je obvezno. Pika. Spada pod nujno opremo, takoj zraven prve pomoč in požarnega načrta.😃

Zaposleni ga bodo potrebovali, da bodo v čaju, kavi ali skodelici žitaric še bolj uživali. Seveda imejte na zalogi še en tetrapak mleka brez laktoze za tiste sodelavce ali obiskovalce, ki laktoze ne prenašajo dobro. 


5. Sveže sadje

Za mljaskanje sredi delovnega dne, za odličen zajtrk ali najboljši posladek … Sveže sadje je odgovor na vse to! Ravno prava doza pravega, naravnega sladkorja za energijo, vlaknin za poln želodček, vitaminov in mineralov, da vse v našem telesu dela kot urca. Ma ni boljšega! 😊 

Polna skleda sezonskega sadja je nekaj zares čarobnega. Pa ne samo zaradi okusa. S svojim vonjem in živobarvnim izgledom kupček sadja poživi vsak kuhinjski pult.

Z nekaj hrustljavimi jabolki, sočnimi pomarančami, medenimi bananami, nežnimi jagodami ali z drugimi dobrotami bodo zaposleni dobro poskrbeli za prve klice lakote. In se poleg tega izognili nezdravim prigrizkom, kar bo izboljšalo njihovo zmogljivost oziroma učinkovitost. 

Zaloga svežine je le klic stran, zato nas kar kontaktiraj, da vam sadje in druge zdrave prigrizke dostavimo v vašo pisarno! 

Tako lahko res učinkovito poskrbimo ne samo za lepo kuhinjo, ampak tudi zadovoljne zaposlene. Te zanima še kaj več o tem? Preberi si tu 👉Nekaj besed o zdravih in veselih ljudeh.

Dostava po vsej Sloveniji

Brezplačna dostava v Ljubljani nad 39€

Enostavna zamenjava izdelka

100% garancija na zadovoljstvu

100% VAREN NAKUP

PayPal / MasterCard / Visa