https://sadjevpisarni.si/
loader image
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Jabolka (Topaz) 1kg

Količina: 1kg (cca. 5 sadežev)
Poreklo: Poljska

3.20

  Pregled

  Kok je dobr!

  Kot bi se odprl nov svet … Kakšen okus! In kakšna sreča, da se lahko mastimo s  takšnimi dobrotami! Jabolka topaz so resnično nekaj posebnega. Za zahtevnejše in za vse tiste, ki imajo radi presenečenja. 

  Jabolka topaz so sladko-kislo, a s kompleksno aromo in specifičnim karakterjem, ki na jeziku pusti božanski pookus. Vse nianse so zbrane v njem, od sladke do rahlo pikantne, zato je vsak ugriz drugačen. Čisto nič dolgočasnega pri tem jabolku, ti povem.

  Je zelo sočen, trpežen sadež vabljivih, živih barv in srednje velikosti. Ravno pravšnji za torbico ali avto, ker te bo potrpežljivo počakal, dokler se ne oglasi tvoj trebuh. Morda pa ti bo zapašal kar tako, zaradi samega okusa in konsistence – tudi to se zna zgoditi.

  Če te bo kdo začudeno gledal, zakaj zopet žvečiš jabolko za posladek ali malico, mu samozavestno odgovori: “Saj ne jem jabolka. Jem Topaz jabolko.”

  In dobro ga pogrizi, ne se basat! Da se ti ne zatakne. Eno Adamovo jabolko v tvojem grlu je več kot dovolj.

  Razred: II

  Na sliki oz. v opisu izdelka so podane predpisane informacije o svežem sadju in zelenjavi (v nadaljevanju SZ). Podatki o živilih na spletni strani Sadje v pisarni predstavljajo živilo, ki je na razpolago na dan, ko v spletni trgovini oddate naročilo. Med predpisanimi podatki SZ lahko najdemo tudi variabilne podatke. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo. Med variabilne podatke sodi na primer sorta, razred in poreklo za SZ iz posebnega tržnega standarda: jabolka, agrumi (le za limone, limete, pomelo, pomaranče, klementine in mandarine), kivi, solata, breskve in nektarine, hruške, jagode, paprika, namizno grozdje in paradižnik; za vse ostalo SZ pa velja splošni standard, pri katerih je variabilni podatek POREKLO. Sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti živil, ki so v prometu v spletni trgovini.

  Ocene kupcev
  4,5 Na podlagi 2 mnenja
  5 ?
  50% 
  1
  4 ?
  50% 
  1
  3 ?
  0% 
  0
  2 ?
  0% 
  0
  1 ?
  0% 
  0
  NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

  Thank you for submitting a review!

  Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

  Filter Reviews:
  A
  14. 05. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  jabolka (topaz)

  zelo lepa sladka jabolka

  A
  16. 02. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Jabolka Topaz

  Jabolka so vrhunska, zame najboljša vrsta jabolk. Kvaliteta dobavljenih jabolk je bila top!

  0
   0
   Tvoj zabojček
   Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
    Preračunaj poštnino

    Jabolka (Topaz) 1kg 12814

    paypal-iconCreated with Sketch.
    visa-iconCreated with Sketch.
    INFORMACIJE