https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Jabolka (Topaz) 1kg

Teža/količina: 1kg (cca. 5 sadežev)
Poreklo: Slovenija

Jabolko topaz je sladko kiselkastega okusa in je eno izmed najbolj popularnih jabolk na tržišču. Je zelo sočen, čvrst in trpežen sadež, srednje velikosti in okrogle oblike. Osnovna barva jabolka je rumena, ki je prelita z razlito, svetlo oranžno-rdečo barvo. Meso sadeža je rumene barve in je zelo sočno, pohvali pa se lahko tudi z odlično aromo.

2.10

  Pregled

  Pri predpakiranem sadju in zelenjavi ter oreščkih boste na izbranem predpakiranem izdelku lahko našli vse obvezne sestavine. Na označbi produkta v spletni trgovini, so navedeni VSI obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije.

  Verjetno si tudi ti že slišal/a za pregovor »Eno jabolko na dan prežene zdravnika vstran.« Tudi drugod po svetu poznajo ta pregovor. Angleži na primer rečejo »An apple a day keeps doctor away«, v Nemčiji pravijo »Ein Apfel am Tag haelt den Doctor weg«, na Hrvaškem pa »Jedna jabuka na dan tjera doktora van«… No… verjetno bo res nekaj na tem reku, ki ga je meni povedala že moja babica.

  P.S. Ne pozabi preveriti tudi ponudbe drugih vrst jabolk v spletni trgovini 😉

  Razred: II

  Na sliki oz. v opisu izdelka so podane predpisane informacije o svežem sadju in zelenjavi (v nadaljevanju SZ). Podatki o živilih na spletni strani Sadje v pisarni predstavljajo živilo, ki je na razpolago na dan, ko v spletni trgovini oddate naročilo. Med predpisanimi podatki SZ lahko najdemo tudi variabilne podatke. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo. Med variabilne podatke sodi na primer sorta, razred in poreklo za SZ iz posebnega tržnega standarda: jabolka, agrumi (le za limone, limete, pomelo, pomaranče, klementine in mandarine), kivi, solata, breskve in nektarine, hruške, jagode, paprika, namizno grozdje in paradižnik; za vse ostalo SZ pa velja splošni standard, pri katerih je variabilni podatek POREKLO. Sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti živil, ki so v prometu v spletni trgovini.

   

  Ocene kupcev
  5,0 Na podlagi 1 mnenja
  NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje
  • Mnenja
  • Vprašanje

  Thank you for submitting a review!

  Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

  Filter Reviews:
  A
  16. 02. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Jabolka Topaz

  Jabolka so vrhunska, zame najboljša vrsta jabolk. Kvaliteta dobavljenih jabolk je bila top!

  0
   0
   Vaša košarica
   Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino

    Jabolka (Topaz) 1kg 12814