Kok je dobr!
Kot bi se odprl nov svet … Kakšen okus! In kakšna sreča, da se lahko mastimo s takšnimi dobrotami! Jabolka topaz so resnično nekaj posebnega. Za zahtevnejše in za vse tiste, ki imajo radi presenečenja.
Jabolka topaz so sladko-kislo, a s kompleksno aromo in specifičnim karakterjem, ki na jeziku pusti božanski pookus. Vse nianse so zbrane v njem, od sladke do rahlo pikantne, zato je vsak ugriz drugačen. Čisto nič dolgočasnega pri tem jabolku, ti povem.
Je zelo sočen, trpežen sadež vabljivih, živih barv in srednje velikosti. Ravno pravšnji za torbico ali avto, ker te bo potrpežljivo počakal, dokler se ne oglasi tvoj trebuh. Morda pa ti bo zapašal kar tako, zaradi samega okusa in konsistence – tudi to se zna zgoditi.
Če te bo kdo začudeno gledal, zakaj zopet žvečiš jabolko za posladek ali malico, mu samozavestno odgovori: “Saj ne jem jabolka. Jem Topaz jabolko.”
In dobro ga pogrizi, ne se basat! Da se ti ne zatakne. Eno Adamovo jabolko v tvojem grlu je več kot dovolj.