Jabolka (Zlati deliše) 1kg

2.05

Zlati deliše je medeno sladko jabolko, ki nas vedno znova preseneti z blagim, sočnim in sladkim okusom ter hrustljavo in sočno sredico. Plod je nekoliko bolj podolgovat, barva jabolka pa je zeleno rumena do zlatorumena. Vsakič znova, ko bomo jabolko poizkusili, bomo presenečeni nad sladkobo z blago kislino in žlahtno aromo.

Neto količina: 1kg (cca. 5 sadežev)
Poreklo: Slovenija

 

jabolka zlati deliše
Jabolka (Zlati deliše) 1kg 2.05

 

Brezplačna dostava v Ljubljani nad 39€

  • Odprema naročila v istem dnevu v kolikor je naročilo oddano do 12:00 ure.
  • 100% garancija na zadovoljstvu
  • Plačilo možno preko PayPal, kreditne kartice, Valu, GoCrypto ali po predračunu.

 

Image 2

Ocene kupcev
5,0 Na podlagi 2 mnenja
5 ★
100% 
2
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
A
10. 05. 2021
Anonymous
SI SI

Jabolka Zlati deliše

Zelo okusno!

MU
08. 01. 2021
mihael u.
SI SI

Miha

1A

Medeno. Očarljivo. Pravljično. 

Vse to je jabolko Zlati delišes, ampak žal ne na policah supermarketa. Nekaj let je bilo po krivici zapostavljano, saj smo se navadili, da nas to jabolko ne more presenetiti. Kako daleč od resnice! Opaziš lahko, da je v trgovini ta sorta jabolk naprodaj v zeleni barvi. Nikar ne izberi takšnega nezrelega sadeža. Če jabolku pustimo, da dozori na svoji ljubi jablani, potem se spremeni v očarljivo rumeno-zlato barvo. V medeno jabolko. Vedno znova nas navduši.

V zadnjem času se je jabolko zopet zavihtelo med priljubljene in si povrnilo davni sloves s konca 19. stoletja, ko se je prvič pojavilo v Zahodni Virginiji. Njegova prednost je tudi v tem, da dlje ko čepi v naši shrambi, boljši postane! Prav tako se odlikuje po vsestranski uporabi, odličen je v pitah, zavitkih in drugih sladicah. Vendar se včasih nam zdi škoda kuhati in peči take popolne sadeže, saj so odlični že sami po sebi. Na kakšen jesenski večer, ko zunaj močno piha, lahko v medenem jabolku začutiš celo cimet in vse dišave pravljično bele zime.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg