https://sadjevpisarni.si/
loader image
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Grenivka Rdeča 2kos

Grenivka te bo presenetila s kombinacijo kiselkastega in grenkega okusa. Če si navajen/a nekoliko bolj sladkih agrumov (kot so recimo naše sladke pomaranče), bo okus sprva nekoliko nenavaden, vendar vem, da se ga boš kmalu privadil/a. Vsekakor je grenivka izjemno zdrav sadež, mnogi pa ga zato uživajo že za zajtrk.

 

Poreklo: Italija
Teža: 2 kos ( cca 0,9kg)

(cena na kg 2,6€)

2.56

  Pregled

  Grenivka – kako jo pripraviti?

  Grenivko lahko enostavno olupiš in jo poješ za zajtrk ali malico. Vsekakor pa ti priporočamo, da poizkusiš tudi sok, ki ga lahko iztisneš iz grenivke. Je osvežilen, poln hranilnih snovi, napolnil pa te bo tudi z energijo.

   

  Razred: II

  Na sliki oz. v opisu izdelka so podane predpisane informacije o svežem sadju in zelenjavi (v nadaljevanju SZ). Podatki o živilih na spletni strani Sadje v pisarni predstavljajo živilo, ki je na razpolago na dan, ko v spletni trgovini oddate naročilo. Med predpisanimi podatki SZ lahko najdemo tudi variabilne podatke. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo. Med variabilne podatke sodi na primer sorta, razred in poreklo za SZ iz posebnega tržnega standarda: jabolka, agrumi (le za limone, limete, pomelo, pomaranče, klementine in mandarine), kivi, solata, breskve in nektarine, hruške, jagode, paprika, namizno grozdje in paradižnik; za vse ostalo SZ pa velja splošni standard, pri katerih je variabilni podatek POREKLO. Sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti živil, ki so v prometu v spletni trgovini.

  0
   0
   Tvoj zabojček
   Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
    Preračunaj poštnino

    Grenivka Rdeča 2kos 13097

    paypal-iconCreated with Sketch.
    visa-iconCreated with Sketch.
    INFORMACIJE