https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

SADJE NA DELOVNEM MESTU IZBOLJŠA DELOVNO USPEŠNOST

Drzna trditev, kaj? Pa kar preveč enostavno se zdi … Ja, dvomi in pomisleki ob takšnih izjavah so na mestu. Dajmo pogledat, kako se to v resnici obnese.

Dobro, boljše, najboljše!

Če bi pokukali v smernice, cilje ali vizije različnih managerjev in lastnikov podjetij, bi najbrž med njimi našli kar nekaj skupnih točk. Ena od teh bi bila zagotovo povečanje produktivnosti zaposlenih in izboljšanje njihovih delovnih rezultatov.

Seveda nas ne preseneča, da podjetja vedno znova iščejo načine, s katerimi bi pripomogli k večji uspešnosti. Prav tako ni nikakršna novost, da so za to pripravljena plačati velike količine denarja, pa čeprav jim spremembe ali izboljšave pridelajo le minimalen rezultat. 

Torej, kaj je najbolj smiselno storiti?

Palica ali korenček

Obstaja več načinov vzpodbujanja in aktivnega izboljševanja rezultatov zaposlenih, ki jih navaja tudi NIJZ v svojem priročniku.

Ustvarimo lahko pozitivne vzpodbude, ki nagrajujejo uspešnost. Lahko pa tudi izvajamo kazni za neučinkovitost.

A danes bomo govorili o tisti skriti strategiji, ki dokazano povečuje uspešnost podjetij, vendar jo mnogi žal spregledajo. Najbrž se zdi kar preveč preprosta, da bi ljudi lahko prepričala  v to, naj jo preizkusijo.

https://sadjevpisarni.si/

Čarobni napoj

Ta strategija se problema uspešnosti v  podjetju loteva z drugačnega konca. Spravi se nad samo jedro vzroka o pomanjkanju energije in utrujenosti. 

Naša skrivna strategija namreč spreminja prehranjevalne navade …

AIi je res? Obstaja kakšen tak čarobni napoj?

Ne napoj, ampak zaboj!

Strinjamo se, nemogoče je vplivati na to, kaj zaposleni jedo skozi cel dan, ampak …  Če v pisarno naročimo sadje in tako ponudimo bolj polnovreden prigrizek, se mu nihče ne bo mogel upreti! 😊

Nekaj hitrih izboljšav …

Dober občutek, ko pojemo nekaj zdravega, osvežujočega in resnično hranilnega ni samo fiziološke, temveč tudi psihološke narave. Gre za “majhne zmage”, ki nam dajo zagona, da se lažje lotimo zahtevnejših nalog.

Uživanje sadja je v primerjavi s sladkimi in hitrimi prigrizki za zaposlene boljša izbira, saj na ta način zaužijejo še veliko tekočine, ki je nujna za normalno delovanje organizma. Njeno pomanjkanje je eden od pogostih vzrokov za glavobol. Zanj pa vemo, da  je resnično neprijeten “sodelavec”.

Poleg tega kolektivu ni potrebno izgubljati dragocenega časa z nakupom ali z razmislekom o tem, kje bodo kaj prigriznili. Pa brez skrbi! Tudi vam ne bo potrebno izgubljati časa, saj se lahko za pomoč pri izbiri in za dostavo izbranega sadja ali zelenjave obrnete na Sadjevpisarni.si!

S pravilno izbiro prehrane se prav tako izognemu nenadnim padcem energije, ki zelo pogosto vodijo v “zabušavanje” … Sadje, solate, smoothiji, oreščki in podobni prigrizki poskrbijo za postopno sproščanje energije, zaradi česar lahko koncentracijo in motivacijo ohranjamo dlje časa.

Sadje na delovnem mestu je pravilna odločitev.

Ko nakupujemo, seveda ne smemo pozabiti na tiste sadeže, ki jih imajo zaposleni najraje.  Saj vemo, da res ne želimo videti, kako izgleda sadež, ki se dolgočasi na mizi že 3 dni. Zato je nakup raznolikega sadja odlična izbira, saj bo tako prav vsak našel nekaj zase in za svojo lakoto. 

Predvsem pa ne smemo pozabiti, da kolektiv izjemno ceni geste, ki kažejo na to, da je delodajalcem mar zanj. Drobna pozornost ali organiziran zdrav prigrizek sta majhna naložba v zdravje zaposlenih, a se obilno povrneta v različnih oblikah, ne samo s finančnega vidika. Pridobitve in izboljšave se tako kažejo tudi v zavzetosti, zvestobi, veselju in dobrem počutju vsakega v ekipi. 

Si lahko želimo še kaj več? 

Iz izkušenj …

Naše sadne zabojčke že 3 leta s ponosom dostavljamo v službe in pisarne po vsej Sloveniji. Zaupa nam že več kot 250 podjetij, kar predstavlja več kot 10.000 ljudi. 

V času karantene, ki je bila za vso Slovenijo velik izziv, smo želeli narediti nekaj, kar bi vsaj nekoliko olajšalo situacijo. Našo storitev smo zato še nekoliko razširili in s tem vsem omogočili, da uživajo v okusnih sadežih tudi med delom od doma. 

Tukaj smo zapisali nekaj koristnih nasvetov, s pomočjo katerih se lahko zdravo prehranjujemo tudi, ko službene obveznosti opravljamo doma. 

 

Nato smo se odločili še za eno prilagoditev. V ponudbo smo uvedli nepogrešljivo zelenjavo in tako lahko sedaj za svoj kolektiv ali svojo družino izberete tudi mešane zabojčke.

… in iz prve roke

 

Ko tako obiskujemo različna podjetja, smo lahko priča velikim in presenetljivim spremembam. Nekaj najlepšega je, ko vstopimo pisarno, kjer so še pred časom vladali napetost, preobremenjenost ali nemotoviranost, a je sedaj v teh istih prostorih vzdušje popolnoma drugačno. 

Res, dober občutek je, ko smo lahko del takšnih sprememb, ki imajo dolgoročne posledice na posameznike, njihova delovna okolja in življenja. 

 

O velikih izboljšavah nam pišejo tudi delodajalci, ki aktivno skrbijo za dobro počutje kolektiva. Takšni zapisi uspešnih podjetij, ki so se odločila uporabiti našo “skrivno strategijo”, so nesporen dokaz njene učinkovitosti. 

“… odločili smo se, da našim članicam in članom pošljemo na dom zabojček vitaminov- sadja! tistim, ki živijo v skupnem gospodinjstvu, pa namesto dveh zabojčkov sadja, namenimo enega zelenjave… 

priznam, da sem s kepo v želodcu čakala prve odzive… bo sadje sveže? bo gnilo? ga bo premalo? bodo sploh uspeli vsem dostaviti na dom, glede na to, da smo razseljeni po celi Sloveniji? in so začeli prihajati odzivi, ki so olajšali dihanje… 

sadje super, ideja o dodatnem zabojčku zelenjave vrhunska… zahvale in pohvale so začele prihajati iz vseh strani… veseli oni, še bolj vesela jaz… ekipa Sadjevpisarni.si pa… kapo dol mladi ekipi! hvaležna sem jim za njihovo delo iz vsega srca! carji so!”

Sadje na delovnem mestu tudi pri vas!

Zabojčke lahko sestavite čisto po svoji želji! Če pa morda potrebujete pomoč pri izboru vam priporočamo zabojčke, ki so med našimi naročniki najbolj priljubljeni.

 

Ko oddate vaše naročilo, bomo sadje ročno pripravili, pregledali in zapakirali v okolju prijazne zabojčke. Predvsem pa bomo s pozornostjo, natančnostjo in hitro dostavo zagotovili, da se bodo vsi izdelki, kakovostni ter okusni, že naslednji dan znašli pred vašimi vrati.

 

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o naših zabojčkih.

Preizkusite to strategijo in presenečeni boste nad izboljšanjem počutja in produktivnosti v vašem podjetju!

https://sadjevpisarni.si/
0
  0
  Tvoj zabojček
  Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
   Preračunaj poštnino

   Spletna stran uporablja anonimne piškotke za spremljanje statistike in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Z nadaljnim brskanjem se strinjate z uporabo. Politika zasebnosti

   POLITIKA ZASEBNOSTI

   Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov velja za vse obiskovalce spletne strani sadjevpisarni.si

   Ta politika velja za uporabnika, ko prvič obišče spletno mesto in pri vseh kasnejših obiskih. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o piškotkih in politike zasebnosti uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami te politike.

   Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.

   Ponudnik vljudno prosi uporabnike, ki se ne strinjajo s to politiko ali njenimi spremembami ali dopolnitvami, da bodisi odklonijo obvestilo o piškotkih ali zapustijo spletno mesto in ga tudi v bodoče ne uporabljajo več.

   Ponudnik v okviru statistike obiska spletnega mesta zbira IP naslove omrežij, iz katerih so uporabniki dostopali do spletnega mesta, vendar pri tem ni mogoča identifikacija uporabnikov.

   Ponudnik na spletnem mestu uporablja piškotke (cookies), po katerih razpoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov.

   Obdelava podatkov

   Ponudnik bo zbrane podatke o uporabnikih uporabljal izključno za naslednje namene:

   - omogočanje prijave na spletnem mestu ter podeljevanje določenih pravic in omogočanje dostopa do določenih delov spletnega mesta registriranim uporabnikom / strankam;
   - statistične in marketinške analzile ter raziskave v zvezi z obiskovalci spletnega mesta; analize in raziskave lahko ponudnik pošilja oglaševalcem, vendar pri tem ne sme razkriti nobenega podatka, ki se nanaša na konkretnega uporabnika;
   Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam (z izjemo podatkov, ki se prenašajo preko spodnjih piškotov).

   Varovanje podatkov in čas hrambe

   Ponudnik vse podatke o uporabnikih varuje skladno s to politiko. Ponudnik redno izvaja varnostno kopiranje podatkov, poleg tega je povezava med obiskovalci in spletnim mestom šifrirana s pomočjo SSL certifikata.

   Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko ponudnik podatke hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih mora trajno izbrisati.

   Uporaba piškotkov

   – Kaj so piškotki?
   So tekstovne datoteke, ki omogočajo, da ob ponovnem obisku na spletno stran ohranite nastavitve, ki ste jih že uporabili (npr. enkratna prijava brez vnovičnega vnašanja uporabniškega imena in gesla). Piškotke uporablja večina spletnih mest. S tem stran ponuja boljšo uporabniško izkušnjo, prav tako pa s pomočjo pridobljenih statističnih podatkov, ponujamo boljšo in bolj relevantno vsebino.

   Za večjo preglednost uporabe piškotkov, ki jih potrdite, smo te zapisali v tabelo, dodali jasen namen in trajanje. Pri tem upoštevamo zakon in predpise, predvsem Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1).

   – Kaj so nujni piškotki?
   To so tisti piškotki, ki se morajo prenesti, da lahko stran pravilno deluje in da ima uporabnik čim boljšo uporabniško izkušnjo. Prvi so piškotki, ki omogočajo pravilno funkcionalnost in delovanje strani (npr. PHPSESSID). Omogočajo zagotavljanje varnosti in učinkovitost. Drugi so piškotki (npr. wordpress_HASH), ki zagotavljajo storitev, ki jo uporabniki izrecno zahtevajo, to je prijava in registracija.

   IME PIŠKOTKA NAMEN TRAJANJE
   PHPSESSID - Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   wordpress_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   wordpress_logged_in_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   WordPress_test_cookie - Piškotek služi preveranju, ali brskalnik lahko sprejme piškotke ali ne. - 1 leto

   – Piškotki, za katere potrebujemo vaše izrecno dovoljenje

   To so tisti, ki nam pomagajo, da stran posodabljamo, ponujamo relevantne in uporabne informacije ter vam omogočamo uporabo naše spletne strani v povezavi z družbenimi omrežji. Prvi so piškotki vezani na spremljanje statistike. Statistika, ki jo pridobimo, ni vezana na IP računalnika in se zbira anonimno. Z njo lahko izboljšamo vsebine na spletni strani in pridobimo statistične informacije, ki omogočajo, da spletno stran prilagodimo vašim potrebam. Statistiko uporabljamo le za lastne namene. Drugi piškotki so vezani na oglaševanje. Te zbiramo za lastno statistiko in za tretjo stran. Tretji piškotki so piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, npr. Facebook Like okno.

   Ime piškotka - Opis - Trajanje - Izbira
   Piškotki za namen analiziranja prometa (Google Analytics)
   utma - Statistika ogledov spletne strani. Podatke, ki jih pridobimo, Google ne uporablja za svoje namene - 2 leti
   Če želite onemogočiti spremljanje vašega obiska preko Google Analytics, potem si namestite orodje Google Analytics Opt-out browser, ki ga lahko dobite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutali pa spodaj označite, da se ne strinjate z uporabo. Vsi piškotki so v lasti podjetja Google.

   utmb - 30 minut
   utmc - Do zaprtja brskalnika
   utmz - 6 mesecev

   Piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, kadar so ti uporabljeni kot sledilni piškotki
   fbm - Piškotki, uporabljeni pri Facebook Like oknu. - 2 leti
   Če ne želite, da Facebook zbira vaše piškotke, obiščite našo spletno stran, brez da ste prijavljeni na Facebook. Vsi piškotki so v lasti podjetja Facebook.
   fbsr - 5 dni

   Pravice uporabnikov

   Kljub temu, da preko podatkov, ki jih zbiramo na spletni strani, ni mogoče identificirati posameznega uporabnika, pa lahko uporabnik od ponudnika z zahtevo, ki jo pošlje na naš e-mail naslov, zahteva:
   – da mu ponudnik potrdi, ali zbira ali obdeluje podatke, ki se nanašajo na uporabnika, ter katere podatke zbira in obdeluje,
   – da ponudnik dopolni in popravi podatke, ki se nanašajo nanj,
   – da ponudnik pošlje elektronsko kopijo podatkov, ki se nanašajo na uporabnika,
   – da ponudnik trajno izbriše vse podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

   O vsaki spremembi glede zbiranja osebnih podatkov vas bomo jasno obvestili.

   Priporočila za varovanje zasebnosti

   Priporočamo vam, da za varovanje vaše zasebnosti in osebnih podatkov poskrbite tudi sami. Vsak posameznik je dogovoren, da poskrbi za:
   – varnost uporabniškega imena in gesel, ki naj ga ustrezno hrani ter razkrije le tistim osebam, ki jim popolnoma zaupa,
   – varnost svojega elektronskega naslova,
   – ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika oziroma drugih naprav za dostop do različnih vsebin.

   Končna določba

   Neveljavnost katerekoli določbe te politike, ne glede na razlog neveljavnosti, ne pomeni neveljavnosti te politike kot celote. V takem primeru se neveljavna določba šteje za nezapisano, ta politika pa velja naprej brez te določbe.

   Kontakt

   Naše kontaktne podatke lahko najdete na podstrani Kontakt ali na dnu naše spletne strani.

   Zapri

   paypal-iconCreated with Sketch.
   visa-iconCreated with Sketch.
   INFORMACIJE