SADJE NA DELOVNEM MESTU IZBOLJŠA DELOVNO USPEŠNOST

Drzna trditev, kaj? Pa kar preveč enostavno se zdi … Ja, dvomi in pomisleki ob takšnih izjavah so na mestu. Dajmo pogledat, kako se to v resnici obnese.

Dobro, boljše, najboljše!

Če bi pokukali v smernice, cilje ali vizije različnih managerjev in lastnikov podjetij, bi najbrž med njimi našli kar nekaj skupnih točk. Ena od teh bi bila zagotovo povečanje produktivnosti zaposlenih in izboljšanje njihovih delovnih rezultatov.

Seveda nas ne preseneča, da podjetja vedno znova iščejo načine, s katerimi bi pripomogli k večji uspešnosti. Prav tako ni nikakršna novost, da so za to pripravljena plačati velike količine denarja, pa čeprav jim spremembe ali izboljšave pridelajo le minimalen rezultat. 

Torej, kaj je najbolj smiselno storiti?

Palica ali korenček

Obstaja več načinov vzpodbujanja in aktivnega izboljševanja rezultatov zaposlenih, ki jih navaja tudi NIJZ v svojem priročniku.

Ustvarimo lahko pozitivne vzpodbude, ki nagrajujejo uspešnost. Lahko pa tudi izvajamo kazni za neučinkovitost.

A danes bomo govorili o tisti skriti strategiji, ki dokazano povečuje uspešnost podjetij, vendar jo mnogi žal spregledajo. Najbrž se zdi kar preveč preprosta, da bi ljudi lahko prepričala  v to, naj jo preizkusijo.

Čarobni napoj

Ta strategija se problema uspešnosti v  podjetju loteva z drugačnega konca. Spravi se nad samo jedro vzroka o pomanjkanju energije in utrujenosti. 

Naša skrivna strategija namreč spreminja prehranjevalne navade …

AIi je res? Obstaja kakšen tak čarobni napoj?

Ne napoj, ampak zaboj!

Strinjamo se, nemogoče je vplivati na to, kaj zaposleni jedo skozi cel dan, ampak …  Če v pisarno naročimo sadje in tako ponudimo bolj polnovreden prigrizek, se mu nihče ne bo mogel upreti! 😊

Nekaj hitrih izboljšav …

Dober občutek, ko pojemo nekaj zdravega, osvežujočega in resnično hranilnega ni samo fiziološke, temveč tudi psihološke narave. Gre za “majhne zmage”, ki nam dajo zagona, da se lažje lotimo zahtevnejših nalog.

Uživanje sadja je v primerjavi s sladkimi in hitrimi prigrizki za zaposlene boljša izbira, saj na ta način zaužijejo še veliko tekočine, ki je nujna za normalno delovanje organizma. Njeno pomanjkanje je eden od pogostih vzrokov za glavobol. Zanj pa vemo, da  je resnično neprijeten “sodelavec”.

Poleg tega kolektivu ni potrebno izgubljati dragocenega časa z nakupom ali z razmislekom o tem, kje bodo kaj prigriznili. Pa brez skrbi! Tudi vam ne bo potrebno izgubljati časa, saj se lahko za pomoč pri izbiri in za dostavo izbranega sadja ali zelenjave obrnete na sadjevpisarni.si/!

S pravilno izbiro prehrane se prav tako izognemu nenadnim padcem energije, ki zelo pogosto vodijo v “zabušavanje” … Sadje, solate, smoothiji, oreščki in podobni prigrizki poskrbijo za postopno sproščanje energije, zaradi česar lahko koncentracijo in motivacijo ohranjamo dlje časa.

Sadje na delovnem mestu je pravilna odločitev.

Ko nakupujemo, seveda ne smemo pozabiti na tiste sadeže, ki jih imajo zaposleni najraje.  Saj vemo, da res ne želimo videti, kako izgleda sadež, ki se dolgočasi na mizi že 3 dni. Zato je nakup raznolikega sadja odlična izbira, saj bo tako prav vsak našel nekaj zase in za svojo lakoto. 

Predvsem pa ne smemo pozabiti, da kolektiv izjemno ceni geste, ki kažejo na to, da je delodajalcem mar zanj. Drobna pozornost ali organiziran zdrav prigrizek sta majhna naložba v zdravje zaposlenih, a se obilno povrneta v različnih oblikah, ne samo s finančnega vidika. Pridobitve in izboljšave se tako kažejo tudi v zavzetosti, zvestobi, veselju in dobrem počutju vsakega v ekipi. 

Si lahko želimo še kaj več? 

Iz izkušenj …

Naše sadne zabojčke že 3 leta s ponosom dostavljamo v službe in pisarne po vsej Sloveniji. Zaupa nam že več kot 250 podjetij, kar predstavlja več kot 10.000 ljudi. 

V času karantene, ki je bila za vso Slovenijo velik izziv, smo želeli narediti nekaj, kar bi vsaj nekoliko olajšalo situacijo. Našo storitev smo zato še nekoliko razširili in s tem vsem omogočili, da uživajo v okusnih sadežih tudi med delom od doma. 

Tukaj smo zapisali nekaj koristnih nasvetov, s pomočjo katerih se lahko zdravo prehranjujemo tudi, ko službene obveznosti opravljamo doma. 

 

Nato smo se odločili še za eno prilagoditev. V ponudbo smo uvedli nepogrešljivo zelenjavo in tako lahko sedaj za svoj kolektiv ali svojo družino izberete tudi mešane zabojčke.

Prehranjevalne Navade In Z Ivljenjski Slog

… in iz prve roke

Ko tako obiskujemo različna podjetja, smo lahko priča velikim in presenetljivim spremembam. Nekaj najlepšega je, ko vstopimo pisarno, kjer so še pred časom vladali napetost, preobremenjenost ali nemotoviranost, a je sedaj v teh istih prostorih vzdušje popolnoma drugačno. 

Res, dober občutek je, ko smo lahko del takšnih sprememb, ki imajo dolgoročne posledice na posameznike, njihova delovna okolja in življenja. 

O velikih izboljšavah nam pišejo tudi delodajalci, ki aktivno skrbijo za dobro počutje kolektiva. Takšni zapisi uspešnih podjetij, ki so se odločila uporabiti našo “skrivno strategijo”, so nesporen dokaz njene učinkovitosti. 

“… odločili smo se, da našim članicam in članom pošljemo na dom zabojček vitaminov- sadja! tistim, ki živijo v skupnem gospodinjstvu, pa namesto dveh zabojčkov sadja, namenimo enega zelenjave… 

priznam, da sem s kepo v želodcu čakala prve odzive… bo sadje sveže? bo gnilo? ga bo premalo? bodo sploh uspeli vsem dostaviti na dom, glede na to, da smo razseljeni po celi Sloveniji? in so začeli prihajati odzivi, ki so olajšali dihanje… 

sadje super, ideja o dodatnem zabojčku zelenjave vrhunska… zahvale in pohvale so začele prihajati iz vseh strani… veseli oni, še bolj vesela jaz… ekipa Sadje v pisarni pa… kapo dol mladi ekipi! hvaležna sem jim za njihovo delo iz vsega srca! carji so!”

Sadje na delovnem mestu tudi pri vas!

Zabojčke lahko sestavite čisto po svoji želji! Če pa morda potrebujete pomoč pri izboru vam priporočamo zabojčke, ki so med našimi naročniki najbolj priljubljeni.

Ko oddate vaše naročilo, bomo sadje ročno pripravili, pregledali in zapakirali v okolju prijazne zabojčke. Predvsem pa bomo s pozornostjo, natančnostjo in hitro dostavo zagotovili, da se bodo vsi izdelki, kakovostni ter okusni, že naslednji dan znašli pred vašimi vrati.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o naših zabojčkih.

Preizkusite to strategijo in presenečeni boste nad izboljšanjem počutja in produktivnosti v vašem podjetju!

Sve E Sadje Na Delovnem Mestu
Dostava po vsej Sloveniji

Brezplačna dostava v Ljubljani nad 39€

Enostavna zamenjava izdelka

100% garancija na zadovoljstvu

100% VAREN NAKUP

PayPal / MasterCard / Visa