https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Kako izgleda sadje, ki se dolgočasi na mizi že 3 dni?

Tukaj imam število ljudi, ki ne mara ugrizniti v čvrsto in sočno sveže sadje: NIČ.

Vprašajva kogarkoli in vsi nama bodo povedali kakšnega okusa je zdolgočasen sadež, ki leži na mizi že 3 dni…

Grozno ane.. 

Ne samo, da ti sadeži nimajo več dobrega okusa, ampak predstavljajo tudi velik odstotek letno zavržene hrane.

Ampak glej, nič ne skrbi! 

Z nasveti, o katerih bom razpravljal v tej objavi, boste v podjetju imeli poleg vseh koristi za zdravje, tudi dalj časa sveže in okusno sadje.  

Poleg tega boste prihranili nekaj denarja, ker bo manj sadja zgnilo.  

Pogovoriva se o tej win-win zadevi.

Komaj čakaš, da prebereš ane? 

Evo, evo..

No pa začniva :).

1. Postavi sadje v posode.

Vem da to že veš ampak vseeno, začeti je treba pri osnovah.Če boš sadje postavil/a v posode boš preprečil/a, da bi se prevrnilo iz mize oz. da bi se med seboj poškodovalo.Verjetno smo vsi vsaj enkrat poskusili poškodovano sadje in opazili, da videz ni edina stvar, ki se spremeni.V nekaterih primerih so poškodovani sadeži v celoti drugačnega okusa. Zato je vedno dobro položiti sadje v posodo.
https://sadjevpisarni.si/

2. Sadja ne izpostavljaj neposredni sončni svetlobi.

Če hraniš sadje zunaj hladilnika (o čemer bomo govorili čez minuto), se prepričaj, da ga ne postaviš direktno na sonce.To je pomembno, ker toplota pospeši postopek zorenja in tako skrajša življenjsko dobo sadja. Za najboljše rezultate poišči hladno mesto v svoji pisarni brez neposredne sončne svetlobe in tam shrani sadje.

3. Sadja ne rabi biti vedno v hladilniku.

Morda si prepričan, da bodo sadeži ostali sveži in zdržali dlje v hladilniku, predvsem v poletni vročini.Dejstvo pa je, da so nekateri sadeži bolj primerni za hranjenje na sobni temperaturi. Na primer banane, ananas, mango in breskve so le nekateri, ki zorijo zunaj hladilnika. Da bi ohranili svoj bogat okus in čudovito teksturo, potrebuje to sadje sobno temperaturo.Vendar takoj, ko kateri od teh sadežev začne zoreti, ga prestavi v hladilnik, da upočasniš postopek zorenja.Ne smem pa pozabiti omeniti tudi, da jagodičevja nikoli ne shranjevati zunaj hladilnika. Ti sočni sadeži zorijo hitreje kot drugi in bodo zgnili veliko prej, če jih ne bomo hranili na hladnem.

4. Naročite toliko sadja, kot ga potrebujete.

Razlog, da sadje začne gniti in da je samo še za v ”bio”, je zato ker podjetja naročajo veliko več, kot ga dejansko pojejo.Torej samo z zmanjšanjem količine naročenega sadja lahko zagotovite, da bo vaša ekipa pojedla sadje, preden bo prezrel ali pričel gniti.Spremljaj, koliko sadja običajno poje tvoja ekipa v enem tednu in v naslednjem tednu toliko naroči.  Od takrat naprej je samo temu primerno prilagajanje naročil glede na prisotnost sodelavcev.

 

5. Naroči sveže sadje po meri vašega podjetja.

Čeprav lahko naredite marsikaj, da podaljšate življenjsko dobo sadja (kot sem poudaril zgoraj), je najlažji in najučinkovitejši način sodelovati s sodobnim podjetjem za dostavo sadja, ki vam lahko sveže sadje pošlje točno takrat, ko ga potrebujete, kjerkoli v Sloveniji.

Pri Sadje v pisarni smo specializirani za dostavo najbolj svežih in najbolj zdravih sadežev naravnost do vrat naših naročnikov.

Jemljite nas kot Uber, samo da ne dostavljamo ljudi, temveč sveže sadje.

“Sveže sadje dobiš kadar hočeš, kjerkoli želiš.”

To je tako preprosto, da samo oddaš naročilo za zdrav paket, preostanek pa prepusti naši ekipi.

Tukaj naroči svoj paket zdravja in opazuj kako pozitivno bo ta promocija zdravja na delovnem mestu vplivala na podjetje.

Kako izgleda sadje, ki se dolgočasi na mizi že 3 dni? 62871233a095b

Kako izgleda sadje, ki se dolgočasi na mizi že 3 dni? 62871233a0999

0
    0
    Tvoj zabojček
    Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
      Preračunaj poštnino