https://sadjevpisarni.si/

Zakaj je nujno potrebno imeti sadje v pisarni?

Morda koga začudi, da smo v to tako prepričani. In ne, ne gre samo za kakšen naš marketinški prijem ... To so podprle izkušnje in dejstva.

Sadje in zdravi prigrizki na delovnem mestu SO nujni … V to resnično verjamemo. In iz tega se je razvila naša zgodba. S tem pa tudi zgodbe o uspehu vseh drugih podjetij, ki sodelujejo z nami … Ker mi vedno dostavimo več kot le sadje.

PROMOCIJA ZDRAVJA - to je prvo

Promocija zdravja na delovnem mestu je tista stopnja, ki jo mora doseči in izpolnjevati vsako podjetje, da ustreže črki zakona. In tako kot pri vseh pravilih in zakonih, velja tudi tukaj. Z ekipo se lahko lotite tega projekta samo zato, da bo opravljen … Da lahko na koncu leta na seznamu naredite kljukico.

Seveda ni idealno, če so pravila ali smernice same sebi namen. A sredi napornega delavnika, natrpanega letnega načrta in vseh drugih obveznosti, je včasih težko razmišljati še o čem drugem. Sploh, če se nam zdi, da določen projekt ni obvezen. Morda nam ne pomeni veliko ali je samo še ena od preštevilnih nalog in pravil, ki jim moramo slediti. 

To je popolnoma razumljivo. Predvsem, ko se znajdemo v resnični stiski s časom. Morda se nam nakopičijo različni projekti in za promocijo zdravja nikakor ne najdemo luknje v svojem razporedu. Kaj pa, če preprosto nimamo kadra oziroma zaposlenega, ki bi prevzel izvajanje promocije? Ne glede na izzive, s katerimi se soočate, še vedno lahko to svojo zakonsko obveznost opravite zelo preprosto. Sploh, če se tega lotimo skupaj. 

SADJE V PISARNI

Če se želite lotiti tega projekta, a morda ne veste, kje začeti … Tu je preprost, a učinkovit predlog. Sadjevpisarni.si! 

Naša zgodba se je začela 3 leta nazaj … Ko smo se odločili, da želimo v slovenskem poslovnem svetu ustvariti spremembo. Narediti nekaj, kar šteje in kar bo ljudem pomagalo živeti lepše, bolj kvalitetno življenje.

Od takrat naprej stremimo k temu, da pomagamo podjetjem ustvarjati povezane in zdrave ekipe, polne energije, ki zmorejo premagati vse izzive dneva. S tem ključno pripomoremo k uspehu podjetja, na kar smo resnično ponosni!

Kot že mnogim drugim podjetjem in organizacijam, tudi vam z veseljem odvzamemo del obveznosti in poskrbimo za vaše želje. Hkrati pa vam omogočimo enostaven in zanesljiv dostop do zdrave prehrane.

Pa še nekaj … Predvsem vas želimo razbremeniti. Ker smo prepričani, da že tako nosite dovolj teže na svojih plečih. In ker nočemo, da vaša ekipa izgublja dragoceni čas (ni zabavno hoditi po trgovinah, izbirati sadje, zdrave prigrizke … In vse to tovoriti nazaj v svoje prostore). Da se lahko v miru posvetite svojemu delu in poslanstvu. Tako vi in mi skupaj delamo boljši jutri😊.

Od takrat naprej stremimo k temu, da pomagamo podjetjem ustvarjati povezane in zdrave ekipe, polne energije, ki zmorejo premagati vse izzive dneva. S tem ključno pripomoremo k uspehu podjetja, na kar smo resnično ponosni!

Kot že mnogim drugim podjetjem in organizacijam, tudi vam z veseljem odvzamemo del obveznosti in poskrbimo za vaše želje. Hkrati pa vam omogočimo enostaven in zanesljiv dostop do zdrave prehrane.

Pa še nekaj … Predvsem vas želimo razbremeniti. Ker smo prepričani, da že tako nosite dovolj teže na svojih plečih. In ker nočemo, da vaša ekipa izgublja dragoceni čas (ni zabavno hoditi po trgovinah, izbirati sadje, zdrave prigrizke … In vse to tovoriti nazaj v svoje prostore). Da se lahko v miru posvetite svojemu delu in poslanstvu. Tako vi in mi skupaj delamo boljši jutri😊.

ZDRAVJE JE DEL SLUŽBE

Morda pa spadate med tista vodstva in tiste ekipe, ki si želijo nekaj več …

Hočete, da bo vaš kolektiv deloval v prijetnem okolju, v katerem se bo vsak posameznik čutil sprejetega in cenjenega? Pa vendar ne želite izgubljate dragocenih finančnih sredstev za različne delavnice in izobraževanja, ki nimajo takšnega dolgotrajnega in korenitega učinka, kot bi hoteli.

Tudi v tem primeru se lahko obrnete na nas … Tako bosta odlično zdravje in dobro počutje vašega kolektiva postala predvsem naša odgovornost. In zaposleni bodo z veseljem začenjali svoj delovni dan.

ZDRAVJE JE DEL USPEHA

Vsako podjetje neprestano razmišlja, kako bi povečalo svojo uspešnost in izboljšalo rezultate. Veliko odgovornih se že zaveda, kako zelo je zdravje zaposlenih pomembno za doseganje vseh visokih ciljev. Svojim ljudem ponujajo fitnes karte, tečaje in predavanja …

Iz te skrbi za kvalitetno življenje vseh članov ekipe vseh slovenskih podjetij, se je razvila naša ideja –  dostava sadja (in zelenjave in oreškov in …) v pisarno ali na dom! To je bilo namreč področje, kjer se je kazalo veliko pomanjkanje kvalitetne ponudbe oziroma profesionalnih storitev. In tudi področje, ki podjetju v zelo kratkem času prinese številne koristi.

Sadjevpisarni.si je tako zelo hitro postalo skrita in zelo uspešna strategija vseh, ki so želeli vzdigniti moralo, pokazati spoštovanje, izkazati pozornost … nagraditi ali vzpodbuditi. Ali samo poskrbeti za to, da imajo zaposleni vse, kar potrebujejo, vedno pri roki – vsa hranila, vitamine in tisto pravo energijo😊.

Zelo smo hvaležni, da lahko že tretje leto rastemo in razvijamo svojo vizijo. Z vami dosegamo vaše cilje, vi pa nam pomagate izpolnjevati naše poslanstvo – zdrav duh v zdravi dužbi! Doma, na poti, v službi.

Napišite nam, kaj je tisto, česar si vaše podjetje želi … 

Komaj čakamo na plodovito sodelovanje z vami!

Zakaj lahko sadje v podjetju izboljša delovno uspešnost 628f72824b7a9

Zakaj lahko sadje v podjetju izboljša delovno uspešnost 628f72824b7ed

0
  0
  Tvoj zabojček
  Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
   Preračunaj poštnino

   Spletna stran uporablja anonimne piškotke za spremljanje statistike in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Z nadaljnim brskanjem se strinjate z uporabo. Politika zasebnosti

   POLITIKA ZASEBNOSTI

   Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov velja za vse obiskovalce spletne strani sadjevpisarni.si/

   Ta politika velja za uporabnika, ko prvič obišče spletno mesto in pri vseh kasnejših obiskih. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o piškotkih in politike zasebnosti uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami te politike.

   Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.

   Ponudnik vljudno prosi uporabnike, ki se ne strinjajo s to politiko ali njenimi spremembami ali dopolnitvami, da bodisi odklonijo obvestilo o piškotkih ali zapustijo spletno mesto in ga tudi v bodoče ne uporabljajo več.

   Ponudnik v okviru statistike obiska spletnega mesta zbira IP naslove omrežij, iz katerih so uporabniki dostopali do spletnega mesta, vendar pri tem ni mogoča identifikacija uporabnikov.

   Ponudnik na spletnem mestu uporablja piškotke (cookies), po katerih razpoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov.

   Obdelava podatkov

   Ponudnik bo zbrane podatke o uporabnikih uporabljal izključno za naslednje namene:

   - omogočanje prijave na spletnem mestu ter podeljevanje določenih pravic in omogočanje dostopa do določenih delov spletnega mesta registriranim uporabnikom / strankam;
   - statistične in marketinške analzile ter raziskave v zvezi z obiskovalci spletnega mesta; analize in raziskave lahko ponudnik pošilja oglaševalcem, vendar pri tem ne sme razkriti nobenega podatka, ki se nanaša na konkretnega uporabnika;
   Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam (z izjemo podatkov, ki se prenašajo preko spodnjih piškotov).

   Varovanje podatkov in čas hrambe

   Ponudnik vse podatke o uporabnikih varuje skladno s to politiko. Ponudnik redno izvaja varnostno kopiranje podatkov, poleg tega je povezava med obiskovalci in spletnim mestom šifrirana s pomočjo SSL certifikata.

   Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko ponudnik podatke hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih mora trajno izbrisati.

   Uporaba piškotkov

   – Kaj so piškotki?
   So tekstovne datoteke, ki omogočajo, da ob ponovnem obisku na spletno stran ohranite nastavitve, ki ste jih že uporabili (npr. enkratna prijava brez vnovičnega vnašanja uporabniškega imena in gesla). Piškotke uporablja večina spletnih mest. S tem stran ponuja boljšo uporabniško izkušnjo, prav tako pa s pomočjo pridobljenih statističnih podatkov, ponujamo boljšo in bolj relevantno vsebino.

   Za večjo preglednost uporabe piškotkov, ki jih potrdite, smo te zapisali v tabelo, dodali jasen namen in trajanje. Pri tem upoštevamo zakon in predpise, predvsem Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1).

   – Kaj so nujni piškotki?
   To so tisti piškotki, ki se morajo prenesti, da lahko stran pravilno deluje in da ima uporabnik čim boljšo uporabniško izkušnjo. Prvi so piškotki, ki omogočajo pravilno funkcionalnost in delovanje strani (npr. PHPSESSID). Omogočajo zagotavljanje varnosti in učinkovitost. Drugi so piškotki (npr. wordpress_HASH), ki zagotavljajo storitev, ki jo uporabniki izrecno zahtevajo, to je prijava in registracija.

   IME PIŠKOTKA NAMEN TRAJANJE
   PHPSESSID - Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   wordpress_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   wordpress_logged_in_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   WordPress_test_cookie - Piškotek služi preveranju, ali brskalnik lahko sprejme piškotke ali ne. - 1 leto

   – Piškotki, za katere potrebujemo vaše izrecno dovoljenje

   To so tisti, ki nam pomagajo, da stran posodabljamo, ponujamo relevantne in uporabne informacije ter vam omogočamo uporabo naše spletne strani v povezavi z družbenimi omrežji. Prvi so piškotki vezani na spremljanje statistike. Statistika, ki jo pridobimo, ni vezana na IP računalnika in se zbira anonimno. Z njo lahko izboljšamo vsebine na spletni strani in pridobimo statistične informacije, ki omogočajo, da spletno stran prilagodimo vašim potrebam. Statistiko uporabljamo le za lastne namene. Drugi piškotki so vezani na oglaševanje. Te zbiramo za lastno statistiko in za tretjo stran. Tretji piškotki so piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, npr. Facebook Like okno.

   Ime piškotka - Opis - Trajanje - Izbira
   Piškotki za namen analiziranja prometa (Google Analytics)
   utma - Statistika ogledov spletne strani. Podatke, ki jih pridobimo, Google ne uporablja za svoje namene - 2 leti
   Če želite onemogočiti spremljanje vašega obiska preko Google Analytics, potem si namestite orodje Google Analytics Opt-out browser, ki ga lahko dobite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutali pa spodaj označite, da se ne strinjate z uporabo. Vsi piškotki so v lasti podjetja Google.

   utmb - 30 minut
   utmc - Do zaprtja brskalnika
   utmz - 6 mesecev

   Piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, kadar so ti uporabljeni kot sledilni piškotki
   fbm - Piškotki, uporabljeni pri Facebook Like oknu. - 2 leti
   Če ne želite, da Facebook zbira vaše piškotke, obiščite našo spletno stran, brez da ste prijavljeni na Facebook. Vsi piškotki so v lasti podjetja Facebook.
   fbsr - 5 dni

   Pravice uporabnikov

   Kljub temu, da preko podatkov, ki jih zbiramo na spletni strani, ni mogoče identificirati posameznega uporabnika, pa lahko uporabnik od ponudnika z zahtevo, ki jo pošlje na naš e-mail naslov, zahteva:
   – da mu ponudnik potrdi, ali zbira ali obdeluje podatke, ki se nanašajo na uporabnika, ter katere podatke zbira in obdeluje,
   – da ponudnik dopolni in popravi podatke, ki se nanašajo nanj,
   – da ponudnik pošlje elektronsko kopijo podatkov, ki se nanašajo na uporabnika,
   – da ponudnik trajno izbriše vse podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

   O vsaki spremembi glede zbiranja osebnih podatkov vas bomo jasno obvestili.

   Priporočila za varovanje zasebnosti

   Priporočamo vam, da za varovanje vaše zasebnosti in osebnih podatkov poskrbite tudi sami. Vsak posameznik je dogovoren, da poskrbi za:
   – varnost uporabniškega imena in gesel, ki naj ga ustrezno hrani ter razkrije le tistim osebam, ki jim popolnoma zaupa,
   – varnost svojega elektronskega naslova,
   – ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika oziroma drugih naprav za dostop do različnih vsebin.

   Končna določba

   Neveljavnost katerekoli določbe te politike, ne glede na razlog neveljavnosti, ne pomeni neveljavnosti te politike kot celote. V takem primeru se neveljavna določba šteje za nezapisano, ta politika pa velja naprej brez te določbe.

   Kontakt

   Naše kontaktne podatke lahko najdete na podstrani Kontakt ali na dnu naše spletne strani.

   Zapri