Sadni raj

Banana – 1,5 kg
Jabolko – 1 kg
Hruška – 1 kg
SLO Jagode – 1kg
Premium Ananas – 1 kos
Borovnice – 0,125kg
Limone – 0,5kg

31.90

Pregled

Paket sadja, ki podira stereotipe. Barvite vrste svežega sadja v vaš delovni dan prinesejo veliko več kot le vitamine. Zabojček Sadni raj pripomore k uspešnemu doseganju ciljev, zdravemu prehranjevanju vseh zaposlenih in nenazadnje poskrbi za zdrav duh v zdravem telesu. Je zagotovo eden izmed najboljših načinov, kako v svojo ekipo prinesti svežino in spodbuditi kreativnost ter produktivnost.

V zabojčku Sadni raj se skriva veliko presenečenj. Eno takšno sladko presenečenje so izjemno sladke jagode, ki te bodo naravnost navdušile. Poleg tega, da so tako zelo noro sladke, pa so jagode tudi zelo zdrave. Pa saj to že veš, ane? Jagode vsebujejo veliko vitamina C, nekaj vitamina A in K, beta karotena, različne sadne kisline, nekaj folne kisline, veliko pa železa, natrija, kalija, mangana, fosforja in tudi nekaj kalcija. Poleg tega pa so jagode tudi precej nizkokalorične – 100g jagod vsebuje le 27 do 30 kcal.

Od jagodičevja boš v zabojčku Sadni raj našel/la še borovnice. Borovnice nam pomagajo ublažiti znake staranja, poleg tega pa preprečujejo tudi nastanek rakavih obolenj. Vsebujejo namreč veliko vitaminov in mineralov, pa tudi antioksidantov, ki v tvojem telesu delujejo kot protiutež radikalom, ki uničujejo celice telesa.

V zabojčku boš našel/la tudi banane. Banane predstavljajo odličen vir kalija, ki sodeluje v številnih procesih v našem telesu. Poleg tega pa te bodo banane oskrbele tudi s številnimi antioksidanti, vitamini in vlakninami, ki jih tvoje telo nujno potrebuje za svoje delovanje. Nenazadnje pa so banane tudi bogat vir energije – učenje, delo ali šport tako ne bosta nobena težava 🙂 .

 

Ocene kupcev
4,8 Na podlagi 35 ocen
NAPIŠITE OCENO Postavite vprašanje
  • Ocen
  • Vprašanje

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
A
09. 07. 2020
Anonymous
SI SI
I recommend this product
Raj

Odlična. Sadje je bilo lepo izbrano, okusno in dostavljeno do vrat.

Sadje v pisarni Sadni raj Review
21. 07. 2020
Gregor Š.
SI SI
I recommend this product

Okusno in zveže sadje, priporočam :)

A
16. 07. 2020
Anonymous
SI SI
Mnenje

Pozdravljeni. Kar se tice okusa je bilo vse super. Sploh nad ananasom in hruskami smo bili vsi navduseni. Me je pa mogoce malo umotila dostava... Z gospodicno sem se po tel. dogovorila da ko paketek dostavijo/te se me poklice ker je bilo to primerno situaciji doma in bi dostavljalca usmerila kje lahko pusti. Tako je pustil pred hiso, vsem na oceh, direktno na soncu, seveda brez klica. + imela sem obvcutek da se kaj lepo oz. previdno s paketkom ni ravnalo ker je bila skoraj polovica jagod v zelo slabem stanju (drugo sadje pa tudi polozeno preko njih). Okusi pa seveda super. Lep dan

09. 07. 2020
Paula Š.
SI SI
Sadni raj

Superzadovoljna. Odlicno,lepo in dobro sadje. In hitra dostava

A
09. 07. 2020
Anonymous
SI SI
Odlično sadje, priporočam😀

Zelo okusno sadje in kvalitetno!

A
09. 07. 2020
Anonymous
SI SI
Sadni raj odlična izbira

Sadje je sveže in točno takšno kot bi ga sama izbrala v trgovini.

MM
10. 06. 2020
Mateja M.
SI SI
Vitaminčki

Odlična kombinacija svežega in okusnaga sadja.

RM
03. 06. 2020
Robert M.
SI SI
Limone?

Ananas in limone niso najbolj pisarnisko sadje. Sicer dobro.

US
24. 05. 2020
Urša S.
SI SI
Super darilo

Jaz sem sadje naročila že drugič in tokrat kot darlilo. Res je to odlično kvalitetno buget darilo tistemu, ki ima rad sadje in super rešitev zate, ko ne veš kaj bi mu kupil.

A
22. 05. 2020
Anonymous
SI SI
Polšeče 7

Sadje je bilo odlično.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino