Akcija!

Premium Božično drevo (125cm-270cm)

88.5899.54

-27%

Božično drevo sorte “Nordmann Fir” je najbolj priljubljeno božično drevo v Veliki Britaniji (pa verjetno tudi kje drugje)..

Saj iglice običajno zadržijo dlje kot druga drevesa. Igle so velike temno zelene in mehke na dotik, zato so idealne za otroke in hišne ljubljenčke.

Podarimo vam tudi kovinsko stojalo za božična drevesa, ki jih lahko večkrat uporabite.

Količina: 1kos
Velikosti: od 125cm do 270cm

BREZPLAČNA DOSTAVA PO VSEJ SLOVENIJI

 

Brezplačna dostava v Ljubljani nad 39€

  • Odprema naročila v istem dnevu v kolikor je naročilo oddano do 12:00 ure.
  • 100% garancija na zadovoljstvu
  • Plačilo možno preko PayPal, kreditne kartice, Valu, GoCrypto ali po predračunu.

 

Image 2

Torej ti lahko domov oziroma v pisarno pripeljemo še eno lepo božično drevo, da ti bo dišalo po praznikih.

Ki so mimogrede tudi edina prava izbira, ko gre za okolje.

Plastika je pač daleč daleč stran od ekološkega.

Moraš vedeti, da te moje smrekce niso iz gozda, ampak iz površin, ki so specifično namenjene gojenju dreves za okrasno rabo.

Smrekice pa bodo v prostor prinesle tudi tisti pravi občutek praznikov – vonj in nekaj naravnega je pač neprecenljivo.

Skratka, nobene škode, samo veselje! 🙂

 

Se odločiti za naravno ali umetno božično drevo?

Si tudi ti eden/ena izmed tistih, ki še zmeraj ni prepričan/a, za katero božično drevo se odločiti – za naravno ali za umetno jelkico. Saj veš, da je odločitev popolnoma tvoja, kajne? V nadaljevanju pa ti lahko pomagam z nekaj informacijami ter tako tako morda olajšam odločitev.

Lahko ti povem, da naravna božična drevesa noro dišijo in v dom prinesejo veliko topline in predvsem nekaj naravnega. Vsaj za praznike to meni zelo veliko pomeni. Vsako leto boš lahko izbral/a drevo drugačne oblike. Naravno božično drevo je tudi veliko prijaznejše naravi, saj raste na zato pripravljenih površinah. Za pridobivanje božičnih jelk ni potrebno uničevati gozdov, kot to mislijo mnogi. Res pa je, da je življenjska doba naravne jelke krajša, iglice pa bodo čez nekaj časa odpadle.

Na drugi strani so lahko predvsem novejša umetna drevesca videti precej naravna, veje pa lahko upognemo in si tako nekoliko poenostavimo okraševanje. Iglice ne bodo odpadle, drevo pa bomo lahko uporabljali več let. Vendar moraš vedeti, da umetno božično drevo ne bo dišalo, poleg tega pa v prostor ne bo vneslo tiste pristne topline in domačnosti. Narejeno je iz veliko škodljivih materialov. Ne samo to – tudi proizvodni proces umetnih božičnih jelk je do narave zelo neprijazen oziroma zelo škodljiv. Poleg tega pa boš božično drevo čez leto moral/a tudi nekam shraniti.

Katero Smreko Izbrati
Katero smreko izbrati?

Dodatne informacije

Izberi velikost: No selection

, , ,