Sestavi svoj zabojček

Izberi svoja najljubša živila! 

3. Zdrave malice: Za dol past” božanske solate ...

Zdrava, sveža malica je najboljši vir energije in motivacije. Zato ti ponujamo te pregrešno dobre solate, ki so predvsem rastlinskega izvora. Pozabi na nezdrave jedi po katerih se ti samo spi … raje zgrabi eno od naših noro dobrih malic.

4. Osvežilne pijače: Izberi svoj najljubši svež smoothie...

Naši smoothiji so sveže pripravljeni in polni bogatih živil, ki nahranijo tvojo dušo in imunski sistem.

5. Slastni prigrizki: Za piko na i pa dodaj še nekaj suhega sadja in oreščkov!

Suho sadje in oreščki so veliko boljša alternativa raznim sladkim in manj zdravim alternativam. Zato zgrabi še nekaj pesti teh odličnih pregrizkov.

Povej, kam ti pripeljemo zabojček?

Sestavi zabojček

Izberi čas dostave

Zabojček dostavimo direktno na dom v 24 urah

Poskrbimo za tvoje zdravje

in zadovoljstvo

POGOSTA VPRAŠANJA

Dostavljamo po celi Sloveniji, naravnost v vaš dom ali v pisarno.

Dostava po Ljubljani je za naročila nad 20 € brezplačna, sicer pa cena dostave znaša 3 €. Cena dostave izven Ljubljane je 5€.

Seveda! Sadje vedno prilagodimo sezoni in tako poskrbimo za svežino in kakovost.

 Dostave izven Ljubljane in okolice izvedemo od torka do petka sicer so pa naši fantje v teku vsak delovni dan med 7. in 14. uro. Če potrebujete dostavo ob točno določenem času (recimo za jutranji zajtrk v pisarni), prosimo, navedite to v povpraševanje oz. naročilo in poskusili se bomo čim bolj približati vašim željam.

Običajno račun izstavimo enkrat mesečno. Če ste enkratni kupec lahko plačate preko predračuna, s kreditnimi karticami, paypal, kripto valutami račun boste pa prejeli po e-mailu, ko bo dostava opravljena. Če imate drugačne želje, nam sporočite in potrudili se bomo prilagoditi.

Izkušnje so pokazale, da je naše sadje pogosto boljše kakovosti, kot v trgovini. Vsak naš sadež ročno pregledamo. Poleg tega čas in trud pri nakupu večjih količin sadja v trgovini ne odtehtata udobja in kakovosti naše storitve.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino