Čebula rdeča 1kg

5.50

Dodajte nekaj okusa v svoje življenje s to okusno rdečo čebulo! Ta čebula je popolna za poživitev izgleda in okusa vašega obroka.

  • Z globoko rdečo-vijolično barvo in sladkim okusom je ta čebula nepogrešljiva v vsaki kuhinji. Uporabite jo v solatah, omakah in jedeh na žaru za okusen dodatek.
  • Dodajte nekaj okusa v svojo kuhinjo s to neverjetno rdečo čebulo!

Neto količina: 1kg cca 6-8kos
Poreklo: Nizozemska

 

Rdeca Cebula Dostava
Čebula rdeča 1kg 5.50

 

Brezplačna dostava v Ljubljani nad 39€

  • Odprema naročila v istem dnevu v kolikor je naročilo oddano do 12:00 ure.
  • 100% garancija na zadovoljstvu
  • Plačilo možno preko PayPal, kreditne kartice, Valu, GoCrypto ali po predračunu.

 

Image 2

Čebula rdeča

Kakšna popestritev krožnika je tale vijolično-rdeča barva! In kakšen blag, poln okus … Pozabi na zadah in naj te ne skrbi naslednji sestanek! Če zagledaš odličen hamburger z lepimi koluti čebule, pač zagrizeš vanj. Povabi še sodelavce, tako se ne bo nihče pritoževal. 😇 Najboljša je surova, zato jo dodaj v sendviče in solate, krasno se poda tudi v polivke. Če načrtuješ nepozaben poletni piknik, si nakupi nekaj glavic rdeče čebule, saj je odlična za žar ali pečenko. Tudi v hladnih dneh pride prav, pri pripravi ozimnice – rdeča čebula je ravno pravšnja za vlaganje.  Spomladi pa jo, za še intenzivnejši okus, uporabi skupaj z regratom ali rukolo in pripravi solato, ki dodobra prežene spomladansko utrujenost!

Poznamo še kakšno vrsto čebule? Seveda! Kar beri naprej … 😉