https://sadjevpisarni.si/
loader image
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Premium rdeče pomaranče 1kg

Tarocco pomaranča je sladka, sočna in brez pečk. Z lahkoto jo olupiš in poješ. Te pomaranče so kot nalašč za zajtrk, kot popoldanski prigrizek, sladica, uporabiš pa jih lahko tudi za sveže stisnjen pomarančni sok.

Teža: 1kg
Sorta: Tarocco ( premium)
Poreklo: Italija

 

3.00

Ni na zalogi

  Pregled

  Rdeče pomaranče – Dišava ljubezni

  Rdeče pomaranče so simbol ljubezni. Povezujemo jih tudi z veseljem, soncem in odločnostjo. V heraldiki predstavljajo moč in vzdržljivost. Ljudje si želimo biti obdani z občutki in vonji veselja in ljubezni, zato iz pomaranč, poleg solat, džusa in tort, izdelujemo tudi eterična olja, posušeno listje in cvetje pa se daje tudi v čaj. 

  Imajo svetlo obarvano lupino, znotraj pa se skriva mehko, sočno meso. Pomarančno drevo je zimzeleno cvetoče drevo opojnega vonja in zraste tudi do 10m. 

  Eksplozija v banji

  Če počitnikuješ na Zahodni obali, se nikar ne kopaj v banji s pomarančami. Tam je to namreč prepovedano! Ta zakon je bil sprejet okoli leta 1920, ko so ljudje verjeli, da se citronska kislina v pomaranči pomeša z naravnimi olji za kopel in ustvari zelo eksplozivno zmes. Seveda to ni res, ampak zakon pa še ni odpravljen, zato previdnost ne bo odveč. 

  • Rdeče pomaranče

  Zaradi dramatičnega rubinastega rdečila in njihove vrhunske sladkosti so izredno priljubljeni citrusi. Olupiš jih na enostaven način, imajo zelo malo semen in so bogato aromatizirani, nekatere okus spominja na sladke jagode. Manjše od povprečne pomaranče z nekoliko bolj hrapavo lupino, lahko te

  Pomaranče – ideje za uporabo

  Pomarančo je najbolje olupiti in uživati v njenem sladkem okusu. Lahko pa si privoščiš tudi sveže stisnjen pomarančni sok! Če pa si eden izmed tistih, nekoliko bolj sladkosnedih… pomarančna lupinica se odlično poda k različnim čokoladnim sladicam 😉 .

   

  Razred: II

  Na sliki oz. v opisu izdelka so podane predpisane informacije o svežem sadju in zelenjavi (v nadaljevanju SZ). Podatki o živilih na spletni strani Sadje v pisarni predstavljajo živilo, ki je na razpolago na dan, ko v spletni trgovini oddate naročilo. Med predpisanimi podatki SZ lahko najdemo tudi variabilne podatke. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo. Med variabilne podatke sodi na primer sorta, razred in poreklo za SZ iz posebnega tržnega standarda: jabolka, agrumi (le za limone, limete, pomelo, pomaranče, klementine in mandarine), kivi, solata, breskve in nektarine, hruške, jagode, paprika, namizno grozdje in paradižnik; za vse ostalo SZ pa velja splošni standard, pri katerih je variabilni podatek POREKLO. Sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti živil, ki so v prometu v spletni trgovini.

  Ocene kupcev
  5,0 Na podlagi 6 mnenja
  5 ?
  100% 
  6
  4 ?
  0% 
  0
  3 ?
  0% 
  0
  2 ?
  0% 
  0
  1 ?
  0% 
  0
  NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

  Thank you for submitting a review!

  Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

  Filter Reviews:
  A
  10. 05. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Rdeče pomaranče

  Zelo sočne, super tudi za ožemanje.

  A
  25. 04. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Premium rdece pomarance

  Zelo dobre.

  A
  19. 04. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Rdece pomarance

  Zelo socne in okusne

  A
  16. 04. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Rdeče pomaranče

  Sočno in okusno! :)

  A
  08. 03. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Pomaranče

  Okusne in spuer tudi za sok.

  A
  09. 02. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Pomaranče

  Sladke in sočne.

  0
   0
   Tvoj zabojček
   Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
    Preračunaj poštnino

    Premium rdeče pomaranče 1kg 15038

    paypal-iconCreated with Sketch.
    visa-iconCreated with Sketch.
    INFORMACIJE