https://sadjevpisarni.si/
loader image
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Pomelo 1kos

Količina: 1 kos (cca. 0,7kg)
Poreklo: Kitajska

(cena na kg z ddv: 6,13€)

4.29

  Pregled

  Pomelo ima debelo rumeno lupino, ki jo moramo odstraniti. Najbolje je, da to naredimo tako, kot da lupimo pomarančo. Za razliko od pomaranče pa ima pomelo še tanek bel ovoj, ki je grenek, zato je potrebno odstraniti tudi tega. Že res, da priprava tega agruma traja nekoliko dalj časa – vendar je njegov okus tega vreden 😉 .

  Razred: II

  Na sliki oz. v opisu izdelka so podane predpisane informacije o svežem sadju in zelenjavi (v nadaljevanju SZ). Podatki o živilih na spletni strani Sadje v pisarni predstavljajo živilo, ki je na razpolago na dan, ko v spletni trgovini oddate naročilo. Med predpisanimi podatki SZ lahko najdemo tudi variabilne podatke. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo. Med variabilne podatke sodi na primer sorta, razred in poreklo za SZ iz posebnega tržnega standarda: jabolka, agrumi (le za limone, limete, pomelo, pomaranče, klementine in mandarine), kivi, solata, breskve in nektarine, hruške, jagode, paprika, namizno grozdje in paradižnik; za vse ostalo SZ pa velja splošni standard, pri katerih je variabilni podatek POREKLO. Sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti živil, ki so v prometu v spletni trgovini.

  Ocene kupcev
  5,0 Na podlagi 1 mnenja
  5 ?
  100% 
  1
  4 ?
  0% 
  0
  3 ?
  0% 
  0
  2 ?
  0% 
  0
  1 ?
  0% 
  0
  NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

  Thank you for submitting a review!

  Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

  Filter Reviews:
  A
  26. 03. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Pomelo

  Sadje je res sveže, sočno... zelenjava je okusna kot, da bi jo prinesla direktno it vrta. Zelo sem bila zadovoljna z hitro in prijazno dostavo.😊👌�

  0
   0
   Tvoj zabojček
   Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
    Preračunaj poštnino

    Pomelo 1kos 14363

    paypal-iconCreated with Sketch.
    visa-iconCreated with Sketch.
    INFORMACIJE