https://sadjevpisarni.si/
loader image
https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Jabolka (Kiku) 1kg

 

Količina: 1kg
Poreklo: Slovenija

2.60

Ni na zalogi

  Pregled

  Ko se združita italijanski šarm in japonska strokovnost.

  To se sliši zelo obetavno! Jabolka Kiku so naravna mutacija sorte Fuji, ki so postala slavna zaradi Luisa Brauna. Italijanski sadjar si je na Japonskem ogledoval sadovnjake Fuji jabolk, ko je opazil, da na eni izmed vej rastejo drugačni plodovi. Vejo je nesel v Italijo, kjer je nadaljeval z vzgojo jabolk, ki so še dandanes svetovni uspeh. In vse to zaradi pozornega opazovanja narave, si lahko misliš!

  Zakaj so jabolka kiku tako posebna?

  En ugriz je dovolj, da te preplavita zadovoljstvo in navdušenje. Nanj prisegajo vsi sladkosnedi “jabolkojedci”, saj se Kiku lahko pohvali s prefinjeno in nikakor ne dolgočasno sladkostjo. Zato prepriča tudi tiste, ki poprej niso bili ljubitelji jabolk. Ko ga lakomno žvečiš, te ves čas spremlja prijeten cvetlični vonj in nekateri v okusu jabolka odkrijejo aromatičen pridih grozdja. A za to moraš biti že strokovnjak in jih pojesti na kile! 🙂

  Samo en nasvet ti lahko še dam: vzemi jih na zalogo. So zelo obstojna in neverjetno priročna. Zaradi svoje velikosti bodo zadostovala za kvaliteten, obilen prigrizek. Ko bo čas za prvi ugriz, grem stavit, da ti bo skozi glavo švignila misel: Niti sanjalo se mi ni, da je lahko jabolko tako okusno!

  Razred: II

  Na sliki oz. v opisu izdelka so podane predpisane informacije o svežem sadju in zelenjavi (v nadaljevanju SZ). Podatki o živilih na spletni strani Sadje v pisarni predstavljajo živilo, ki je na razpolago na dan, ko v spletni trgovini oddate naročilo. Med predpisanimi podatki SZ lahko najdemo tudi variabilne podatke. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo. Med variabilne podatke sodi na primer sorta, razred in poreklo za SZ iz posebnega tržnega standarda: jabolka, agrumi (le za limone, limete, pomelo, pomaranče, klementine in mandarine), kivi, solata, breskve in nektarine, hruške, jagode, paprika, namizno grozdje in paradižnik; za vse ostalo SZ pa velja splošni standard, pri katerih je variabilni podatek POREKLO. Sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti živil, ki so v prometu v spletni trgovini.

   

  Ocene kupcev
  5,0 Na podlagi 1 mnenja
  5 ?
  100% 
  1
  4 ?
  0% 
  0
  3 ?
  0% 
  0
  2 ?
  0% 
  0
  1 ?
  0% 
  0
  NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje

  Thank you for submitting a review!

  Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

  Filter Reviews:
  A
  16. 04. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Kiku jabolka

  Sladko in zelo sočno!

  0
   0
   Tvoj zabojček
   Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
    Preračunaj poštnino

    Jabolka (Kiku) 1kg 13850

    paypal-iconCreated with Sketch.
    visa-iconCreated with Sketch.
    INFORMACIJE