5 Kuhinjskih potrebščin, ki jih vsako podjetje potrebuje

Po več urah trdega dela si vsi zaslužimo, da si spočijemo možgane medtem ko si privoščimo kratke odmore.

Zato je pisarniška kuhinja zelo pomembna. Večina zaposlenih se tam zbere večkrat na dan, da uživajo v odmorih vključno z zajtrkom, kosilom in popoldanskimi prigrizki.

Če pa pisarniška kuhinja ni dobro opremljena je sprostitev zadnja stvar, ki jo bodo tam našli zaposleni. Če še nisi je čas, da ga začneš zalagati s pravimi potrebščinami.

Vendar je treba reči, da za to ni treba zapraviti bogastva.

Glej že sam, če pridobiš teh 5 osnovnih potrebščin bo že veliko bolje kot ima večina delovnih mest.

1. Kavni aparat

V ponedeljek zjutraj začnemo delat, vsi še vedno spimo in še obujamo spomine na čudovit vikend, ki je pa žal za nami in edini izhod iz te jutranje drozge je aromatična skodelica kave.

Če ne želiš vložiti v kavni aparat pomisli na to, če si res želiš, da bi raje ves dan zehali z neodzivno ekipo ali pa začnete neusmiljeno dosegat cilje že s prvo skodelico kave?

Če torej misliš, da kavni aparat stane preveč, premisli še enkrat.. Koristi močno odtehtajo stroške za večino podjetij. Poleg tega je to vsekakor enkratna naložba..

2. Jedilni pribor, posoda in kozarci

Nič ni hujšega, ko je čas za kosilo v pisarni in dojameš, da ni vilic s katerimi bi jedli svojo hrano ali kozarcev, v katere bi lahko vlili pijačo.

Za zagotovitev, da vam zaradi te izkušnje nihče ne bo trpel, kupite naslednje kuhinjske pripomočke:

Krožnike
Sklede
Kavne skodelice
Kozarce
Jedilni pribor

Če se ti seznam pripomočkov zdi predolg se ga res ne ustrašit. Misli samo nato, da se bo vaša ekipa s tem družila ob okusni torti in vroči skodelici kave ob oknu. Pravilni pripomočki v podjetju so lahko razlika med to lepo sliko ekipe in godrnjavosto nočno moro. Tvoja izbira.

Kdo ve, mogoče bo nekdo ravno med odmorom zasnoval naslednjo veliko idejo za vaše podjetje.

3. Sveže rože

Nič ne posvetli pisarniške kuhinje kot svež šopek. Rože dajejo sobi prijetno dišavo in prijeten vonj, ki postavlja sproščujoče okolje.

Ker rože ne stanejo veliko, vam jih ni treba omejiti na kuhinjski prostor.

Vključite lahko rože, ki ustrezajo barvam vaše blagovne znamke, da posvetlite vsak del vaše pisarne in naredite močan vtis pri vseh obiskovalcih.

4. Mleko

Mleko je obvezno. Zaposleni ga bodo potrebovali, da bodo uživali v večjih osvežitvah, kot so čaj, kava ali celo skodelica žitaric.

Zato morate v pisarniški kuhinji ves čas imeti sveže mleko. Medtem ko govorimo o mleku, poiščite tudi nekaj  mleka, ki ne vsebuje laktoze za svoje sodelavce, ki slabše prenašajo laktozo.

Razlike se pa tukaj končajo… Tako kot breskve so tudi nektarine polne prehranskih vlaknin, vitaminov A in C, kalija in veliko drugih zdravih hranil.

To pojasnjuje, zakaj Kitajci, med drugimi kulturami, uporabljajo plodove v tradicionalni medicini že več tisoč let.

5. Sveže sadje

Skleda, polna sezonskega sadja, je skoraj čarobna. To pa zato, ker ne samo, da je sveže in sočno sadje okusno, ampak so tudi polni poživljajočih vitaminov in mineralov.

Ob nekaj hrustljavih jabolk, sočnih pomaranč, nežnih jagod in drugih sezonskih dobrot bodo zaposleni močno podprti, da se izogibajo nezdravim prigrizkom – kar bo povečalo njihovo zmogljivost oz. učinkovitost.

Če želite poskrbeti za to, da svojim zaposlenim privoščite zdrave prigrizke, nas kontaktirajte, da vam sveže sadje dostavimo na prag – vsakič, pravočasno!

Spletna stran uporablja anonimne piškotke za spremljanje statistike in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Z nadaljnim brskanjem se strinjate z uporabo. Politika zasebnosti

POLITIKA ZASEBNOSTI

Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov velja za vse obiskovalce spletne strani sadjevpisarni.si

Ta politika velja za uporabnika, ko prvič obišče spletno mesto in pri vseh kasnejših obiskih. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o piškotkih in politike zasebnosti uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami te politike.

Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.

Ponudnik vljudno prosi uporabnike, ki se ne strinjajo s to politiko ali njenimi spremembami ali dopolnitvami, da bodisi odklonijo obvestilo o piškotkih ali zapustijo spletno mesto in ga tudi v bodoče ne uporabljajo več.

Ponudnik v okviru statistike obiska spletnega mesta zbira IP naslove omrežij, iz katerih so uporabniki dostopali do spletnega mesta, vendar pri tem ni mogoča identifikacija uporabnikov.

Ponudnik na spletnem mestu uporablja piškotke (cookies), po katerih razpoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov.

Obdelava podatkov

Ponudnik bo zbrane podatke o uporabnikih uporabljal izključno za naslednje namene:

- omogočanje prijave na spletnem mestu ter podeljevanje določenih pravic in omogočanje dostopa do določenih delov spletnega mesta registriranim uporabnikom / strankam;
- statistične in marketinške analzile ter raziskave v zvezi z obiskovalci spletnega mesta; analize in raziskave lahko ponudnik pošilja oglaševalcem, vendar pri tem ne sme razkriti nobenega podatka, ki se nanaša na konkretnega uporabnika;
Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam (z izjemo podatkov, ki se prenašajo preko spodnjih piškotov).

Varovanje podatkov in čas hrambe

Ponudnik vse podatke o uporabnikih varuje skladno s to politiko. Ponudnik redno izvaja varnostno kopiranje podatkov, poleg tega je povezava med obiskovalci in spletnim mestom šifrirana s pomočjo SSL certifikata.

Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko ponudnik podatke hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih mora trajno izbrisati.

Uporaba piškotkov

– Kaj so piškotki?
So tekstovne datoteke, ki omogočajo, da ob ponovnem obisku na spletno stran ohranite nastavitve, ki ste jih že uporabili (npr. enkratna prijava brez vnovičnega vnašanja uporabniškega imena in gesla). Piškotke uporablja večina spletnih mest. S tem stran ponuja boljšo uporabniško izkušnjo, prav tako pa s pomočjo pridobljenih statističnih podatkov, ponujamo boljšo in bolj relevantno vsebino.

Za večjo preglednost uporabe piškotkov, ki jih potrdite, smo te zapisali v tabelo, dodali jasen namen in trajanje. Pri tem upoštevamo zakon in predpise, predvsem Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1).

– Kaj so nujni piškotki?
To so tisti piškotki, ki se morajo prenesti, da lahko stran pravilno deluje in da ima uporabnik čim boljšo uporabniško izkušnjo. Prvi so piškotki, ki omogočajo pravilno funkcionalnost in delovanje strani (npr. PHPSESSID). Omogočajo zagotavljanje varnosti in učinkovitost. Drugi so piškotki (npr. wordpress_HASH), ki zagotavljajo storitev, ki jo uporabniki izrecno zahtevajo, to je prijava in registracija.

IME PIŠKOTKA NAMEN TRAJANJE
PHPSESSID - Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja
wordpress_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja
wordpress_logged_in_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja
WordPress_test_cookie - Piškotek služi preveranju, ali brskalnik lahko sprejme piškotke ali ne. - 1 leto

– Piškotki, za katere potrebujemo vaše izrecno dovoljenje

To so tisti, ki nam pomagajo, da stran posodabljamo, ponujamo relevantne in uporabne informacije ter vam omogočamo uporabo naše spletne strani v povezavi z družbenimi omrežji. Prvi so piškotki vezani na spremljanje statistike. Statistika, ki jo pridobimo, ni vezana na IP računalnika in se zbira anonimno. Z njo lahko izboljšamo vsebine na spletni strani in pridobimo statistične informacije, ki omogočajo, da spletno stran prilagodimo vašim potrebam. Statistiko uporabljamo le za lastne namene. Drugi piškotki so vezani na oglaševanje. Te zbiramo za lastno statistiko in za tretjo stran. Tretji piškotki so piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, npr. Facebook Like okno.

Ime piškotka - Opis - Trajanje - Izbira
Piškotki za namen analiziranja prometa (Google Analytics)
utma - Statistika ogledov spletne strani. Podatke, ki jih pridobimo, Google ne uporablja za svoje namene - 2 leti
Če želite onemogočiti spremljanje vašega obiska preko Google Analytics, potem si namestite orodje Google Analytics Opt-out browser, ki ga lahko dobite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutali pa spodaj označite, da se ne strinjate z uporabo. Vsi piškotki so v lasti podjetja Google.

utmb - 30 minut
utmc - Do zaprtja brskalnika
utmz - 6 mesecev

Piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, kadar so ti uporabljeni kot sledilni piškotki
fbm - Piškotki, uporabljeni pri Facebook Like oknu. - 2 leti
Če ne želite, da Facebook zbira vaše piškotke, obiščite našo spletno stran, brez da ste prijavljeni na Facebook. Vsi piškotki so v lasti podjetja Facebook.
fbsr - 5 dni

Pravice uporabnikov

Kljub temu, da preko podatkov, ki jih zbiramo na spletni strani, ni mogoče identificirati posameznega uporabnika, pa lahko uporabnik od ponudnika z zahtevo, ki jo pošlje na naš e-mail naslov, zahteva:
– da mu ponudnik potrdi, ali zbira ali obdeluje podatke, ki se nanašajo na uporabnika, ter katere podatke zbira in obdeluje,
– da ponudnik dopolni in popravi podatke, ki se nanašajo nanj,
– da ponudnik pošlje elektronsko kopijo podatkov, ki se nanašajo na uporabnika,
– da ponudnik trajno izbriše vse podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

O vsaki spremembi glede zbiranja osebnih podatkov vas bomo jasno obvestili.

Priporočila za varovanje zasebnosti

Priporočamo vam, da za varovanje vaše zasebnosti in osebnih podatkov poskrbite tudi sami. Vsak posameznik je dogovoren, da poskrbi za:
– varnost uporabniškega imena in gesel, ki naj ga ustrezno hrani ter razkrije le tistim osebam, ki jim popolnoma zaupa,
– varnost svojega elektronskega naslova,
– ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika oziroma drugih naprav za dostop do različnih vsebin.

Končna določba

Neveljavnost katerekoli določbe te politike, ne glede na razlog neveljavnosti, ne pomeni neveljavnosti te politike kot celote. V takem primeru se neveljavna določba šteje za nezapisano, ta politika pa velja naprej brez te določbe.

Kontakt

Naše kontaktne podatke lahko najdete na podstrani Kontakt ali na dnu naše spletne strani.

Zapri