https://sadjevpisarni.si/

SODELAVEC ZA PAKIRANJE IN DOSTAVE M/ Ž

https://sadjevpisarni.si/

Preden naši sadni paketki (kakršne poznate) prispejo do naših naročnikov, gredo čez standarden postopek priprave in dostave, kar zahteva veliko natančnega in v podrobnosti usmerjenega dela.Paketi se za odpremo pripravljajo v skladišču, kjer se preverja kakovost artiklov, izvaja varno pakiranje in priprava za dostavo.

Zadovoljstvo naših naročnikov je vedno na prvem mestu, in v veliki meri odvisno od učinkovitosti in uspešnosti priprave ter dostave. Trenutno iščemo sodelavca m/ž, ki bi se pridružil naši rastoči ekipi . Naš idealni kandidat je izjemno usmerjen v podrobnosti in je sposoben slediti našim standardom načina priprave in dostave izdelkov.

Z uporabo svojih veščin in pozornosti do podrobnosti pomaga pripravljati naše popularne sadne paketke, sadne paketke za podjetja, zdrave prigrizke, darilne pakete in druge izdelke.

Dostave so stik med podjetjem in naročnikom, za kar potrebuje dobre komunikacijske spretnosti in izvedbo kakovostne storitve.

Iščemo prijaznega in ustrežljivega sodelavca za dostave in pakiranje. Kot naš najnovejši član ekipe nam bo pomagal priskrbeti sadje velikemu številu podjetij in fizičnim kupcem. Stremeti mora k povečanju zvestobe strank s prijetnimi interakcijami in odlično storitvijo.

Idealen kandidat je odličen sogovorec in ima veljavno vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz.

Dostave so stik med podjetjem in naročnikom, za kar potrebuje dobre komunikacijske spretnosti in izvedbo kakovostne storitve.

Če uživaš v dinamičnem delovniku te vabimo, da se prijaviš na david@sadjevpisarni.si

Cilji delovnega mesta:

• Upoštevanje postopkov in standardov pakiranja podjetja

• Upoštevanje predpisov za varno ravnanje

• Previdno in preudarno ravnanje z inventarjem in pozornost do podrobnosti

• Spodbujanje in medsebojna motivacija sodelavcev

• Premišljena izpeljava postopkov dela

• Obvladovanje vožnje po lokalnih ulicah in avtocestah z GPS-om

• Preverjanje naročil pred vsako dostavo in vodenje podrobnega dnevnika dostav

• Pregledovanje, tehtanje, pakiranje izdelkov

• Ohranjanje čistega in varnega delovnega okolja

• Upoštevanje postopkov in standardov pakiranja podjetja

• Upravljanje večjega števila naročil

• Obravnava večjega števila strank

• Dostava naročil v optimalnem času, pri čemer je potrebno zagotoviti svežino izdelkov in poskrbeti za zadovoljstvo strank

• Varno upravljanje vozila v vseh vremenskih razmerah

• Obvladovanje vožnje po lokalnih ulicah in avtocestah z GPS-om

• Jasno komuniciranje s strankami in sodelavci

• Vodenje podrobnega dnevnika dostav

• Delo na različnih področjih, glede na potrebe podjetja

• Pregledovanje, tehtanje, pakiranje izdelkov

• Preverjanje skladnosti s kakovostjo, varnostjo, proizvodnimi standardi, delovnimi pravili in učinkovitim delovanjem

• Poročanje o morebitnih izpadih in poteku dela

• Ohranjanje čistega in varnega delovnega okolja

Spretnosti in kvalifikacije

• 18 let +

• Sposobnost dvigovanja 20 kg

• Stoječe opravljanje dela do 8 ur

• Osredotočenost na podrobnosti

• Zelo dobre organizacijske in logistične sposobnosti

• Veljavno vozniško dovoljenje B kategorije

• Sposobnost dviganja in prenašanja naročil ter dolgotrajnejšega upravljanja vozila

• Močne medosebne veščine, vključno z verbalno komunikacijo

• Zagotavljanje odlične storitve za stranke in krepitev zvestobe strank s pravočasno in prijazno dostavo

• Zagotavljanje, da so naročila dostavljena natančno in v brezhibnem stanju

• Obveščanje o morebitnih težavah ali zamudah če se te pojavijo, in učinkovito reševanje težav

• Profesionalno zastopanje podjetja, skrb za varno vožnjo

• Uspešnost v časovno občutljivem okolju

• Poznavanje lokalnega območja, vključno z ulicami, avtocestami in zgradbami

• razumevanje in upravljanje preprostih

paypal-iconCreated with Sketch.
visa-iconCreated with Sketch.

Kariera 628db04a08630

Kariera 628db04a08657

0
  0
  Tvoj zabojček
  Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino
   Preračunaj poštnino

   Spletna stran uporablja anonimne piškotke za spremljanje statistike in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Z nadaljnim brskanjem se strinjate z uporabo. Politika zasebnosti

   POLITIKA ZASEBNOSTI

   Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov velja za vse obiskovalce spletne strani sadjevpisarni.si/

   Ta politika velja za uporabnika, ko prvič obišče spletno mesto in pri vseh kasnejših obiskih. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o piškotkih in politike zasebnosti uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami te politike.

   Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.

   Ponudnik vljudno prosi uporabnike, ki se ne strinjajo s to politiko ali njenimi spremembami ali dopolnitvami, da bodisi odklonijo obvestilo o piškotkih ali zapustijo spletno mesto in ga tudi v bodoče ne uporabljajo več.

   Ponudnik v okviru statistike obiska spletnega mesta zbira IP naslove omrežij, iz katerih so uporabniki dostopali do spletnega mesta, vendar pri tem ni mogoča identifikacija uporabnikov.

   Ponudnik na spletnem mestu uporablja piškotke (cookies), po katerih razpoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov.

   Obdelava podatkov

   Ponudnik bo zbrane podatke o uporabnikih uporabljal izključno za naslednje namene:

   - omogočanje prijave na spletnem mestu ter podeljevanje določenih pravic in omogočanje dostopa do določenih delov spletnega mesta registriranim uporabnikom / strankam;
   - statistične in marketinške analzile ter raziskave v zvezi z obiskovalci spletnega mesta; analize in raziskave lahko ponudnik pošilja oglaševalcem, vendar pri tem ne sme razkriti nobenega podatka, ki se nanaša na konkretnega uporabnika;
   Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam (z izjemo podatkov, ki se prenašajo preko spodnjih piškotov).

   Varovanje podatkov in čas hrambe

   Ponudnik vse podatke o uporabnikih varuje skladno s to politiko. Ponudnik redno izvaja varnostno kopiranje podatkov, poleg tega je povezava med obiskovalci in spletnim mestom šifrirana s pomočjo SSL certifikata.

   Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko ponudnik podatke hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih mora trajno izbrisati.

   Uporaba piškotkov

   – Kaj so piškotki?
   So tekstovne datoteke, ki omogočajo, da ob ponovnem obisku na spletno stran ohranite nastavitve, ki ste jih že uporabili (npr. enkratna prijava brez vnovičnega vnašanja uporabniškega imena in gesla). Piškotke uporablja večina spletnih mest. S tem stran ponuja boljšo uporabniško izkušnjo, prav tako pa s pomočjo pridobljenih statističnih podatkov, ponujamo boljšo in bolj relevantno vsebino.

   Za večjo preglednost uporabe piškotkov, ki jih potrdite, smo te zapisali v tabelo, dodali jasen namen in trajanje. Pri tem upoštevamo zakon in predpise, predvsem Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1).

   – Kaj so nujni piškotki?
   To so tisti piškotki, ki se morajo prenesti, da lahko stran pravilno deluje in da ima uporabnik čim boljšo uporabniško izkušnjo. Prvi so piškotki, ki omogočajo pravilno funkcionalnost in delovanje strani (npr. PHPSESSID). Omogočajo zagotavljanje varnosti in učinkovitost. Drugi so piškotki (npr. wordpress_HASH), ki zagotavljajo storitev, ki jo uporabniki izrecno zahtevajo, to je prijava in registracija.

   IME PIŠKOTKA NAMEN TRAJANJE
   PHPSESSID - Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   wordpress_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   wordpress_logged_in_HASH - Piškotek vsebuje podatke o avtentikaciji uporabnika, uporablja pa se v administrativnem vmesniku znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

   Seja
   WordPress_test_cookie - Piškotek služi preveranju, ali brskalnik lahko sprejme piškotke ali ne. - 1 leto

   – Piškotki, za katere potrebujemo vaše izrecno dovoljenje

   To so tisti, ki nam pomagajo, da stran posodabljamo, ponujamo relevantne in uporabne informacije ter vam omogočamo uporabo naše spletne strani v povezavi z družbenimi omrežji. Prvi so piškotki vezani na spremljanje statistike. Statistika, ki jo pridobimo, ni vezana na IP računalnika in se zbira anonimno. Z njo lahko izboljšamo vsebine na spletni strani in pridobimo statistične informacije, ki omogočajo, da spletno stran prilagodimo vašim potrebam. Statistiko uporabljamo le za lastne namene. Drugi piškotki so vezani na oglaševanje. Te zbiramo za lastno statistiko in za tretjo stran. Tretji piškotki so piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, npr. Facebook Like okno.

   Ime piškotka - Opis - Trajanje - Izbira
   Piškotki za namen analiziranja prometa (Google Analytics)
   utma - Statistika ogledov spletne strani. Podatke, ki jih pridobimo, Google ne uporablja za svoje namene - 2 leti
   Če želite onemogočiti spremljanje vašega obiska preko Google Analytics, potem si namestite orodje Google Analytics Opt-out browser, ki ga lahko dobite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptoutali pa spodaj označite, da se ne strinjate z uporabo. Vsi piškotki so v lasti podjetja Google.

   utmb - 30 minut
   utmc - Do zaprtja brskalnika
   utmz - 6 mesecev

   Piškotki vezani na vtičnike družbenih omrežij, kadar so ti uporabljeni kot sledilni piškotki
   fbm - Piškotki, uporabljeni pri Facebook Like oknu. - 2 leti
   Če ne želite, da Facebook zbira vaše piškotke, obiščite našo spletno stran, brez da ste prijavljeni na Facebook. Vsi piškotki so v lasti podjetja Facebook.
   fbsr - 5 dni

   Pravice uporabnikov

   Kljub temu, da preko podatkov, ki jih zbiramo na spletni strani, ni mogoče identificirati posameznega uporabnika, pa lahko uporabnik od ponudnika z zahtevo, ki jo pošlje na naš e-mail naslov, zahteva:
   – da mu ponudnik potrdi, ali zbira ali obdeluje podatke, ki se nanašajo na uporabnika, ter katere podatke zbira in obdeluje,
   – da ponudnik dopolni in popravi podatke, ki se nanašajo nanj,
   – da ponudnik pošlje elektronsko kopijo podatkov, ki se nanašajo na uporabnika,
   – da ponudnik trajno izbriše vse podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

   O vsaki spremembi glede zbiranja osebnih podatkov vas bomo jasno obvestili.

   Priporočila za varovanje zasebnosti

   Priporočamo vam, da za varovanje vaše zasebnosti in osebnih podatkov poskrbite tudi sami. Vsak posameznik je dogovoren, da poskrbi za:
   – varnost uporabniškega imena in gesel, ki naj ga ustrezno hrani ter razkrije le tistim osebam, ki jim popolnoma zaupa,
   – varnost svojega elektronskega naslova,
   – ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika oziroma drugih naprav za dostop do različnih vsebin.

   Končna določba

   Neveljavnost katerekoli določbe te politike, ne glede na razlog neveljavnosti, ne pomeni neveljavnosti te politike kot celote. V takem primeru se neveljavna določba šteje za nezapisano, ta politika pa velja naprej brez te določbe.

   Kontakt

   Naše kontaktne podatke lahko najdete na podstrani Kontakt ali na dnu naše spletne strani.

   Zapri