https://sadjevpisarni.si/
https://sadjevpisarni.si/

Ananas 1kos

Količina: cca 1,9kg (1kos)
Poreklo: Kenija

 

 

13.00

  Pregled

  Kako priročno! Ananas je ponekod po svetu prepoznaven kot simbol dobrodošlice in prijateljstva, zato je še kako prav, da je tu postavljen na prvo mesto in ti maha: »Dobrodošel v naši zakladnici sadja in zelenjave! Zagotovo boš našel nekaj zase, prijatelj!« ☺

  Poklon svežini

  A to ni edini razlog, da se ananas tako rad postavi v ospredje. Z zeleno krono in zlato rumeno notranjostjo je resnično kraljevski. Da bo takšen tudi njegov okus, je zelo pomembno, kdaj ga utrgamo iz sredice grmičaste rastline, saj nato ananas ne zori več. Ker želimo, da sladek tropski vonj ananasa napolni tvojo pisarno ali tvojo kuhinjo, ti priporočamo, da vedno izbereš takšnega, ki bo najbolje opravil preprost test: ananas nežno pocukaj za enega od listov krone. Če ga z lahkoto izvlečeš, je sadež ravno prav zrel. Ali pa uporabi svoj nos! Če ananas nima vonja, pomeni, da najverjetneje še ni zrel. Če vonjaš alkoholen ali kisel vonj, je tvoja malica prezrela. Vendar ne skrbi! Oznaka premium, s katero se ponaša naš ananas, zagotavlja, da je bil nabran ob ravno pravem trenutku in je nato kar najhitreje pripotoval na svoj kraljevski obisk Slovenije, v naše skladišče. ☺ Namesto tebe lahko dodatne male »teste« opravimo mi, ti pa že jutri uživaš v omamnem okusu, sočni teksturi in se zazibaš v ritmu brazilske salse ali havajskih ukulel. 

  En ananas zame, en zate …

  Še razmišljaš, kako ga pripraviti, da bo kar najbolj okusen? Morda na pici, s piščancem v sladko-kisli omaki, pečenega na žaru? Nekateri kuhajo marmelade, kompote ali delajo sadne kupe, tudi sladoled. Ampak ne verjamemo, da se komu uspe zadržati in počakati … Ko ob rezanju ananasa začne iz njega polzeti najslastnejši sok, se nam pocedijo sline in mi ga moramo pojesti takoj! Ponavadi ga nič ne ostane. Če se to zgodi tebi, ga shrani v hladilniku, tako bo dlje časa ravno prav svež. 

  In seveda, enega naroči še za nekoga, ki ti veliko pomeni in tako s sadežem kraljev, obilja in gostoljubnosti pokaži, kako ceniš vajino prijateljstvo.

  https://sadjevpisarni.si/
  Ocene kupcev
  4,9 Na podlagi 28 mnenja
  NAPIŠI MNENJE Postavite vprašanje
  • Mnenja
  • Vprašanje

  Thank you for submitting a review!

  Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

  Filter Reviews:
  A
  08. 11. 2020
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  I recommend this product
  Njamsi sadje

  Ananas in nasploh vse sadje iz paketa izvrstno!

  https://sadjevpisarni.si/
  US
  20. 06. 2021
  Uroš S.
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Premium ananas

  Zivjo, glavni razlog za narocilo zabojcka je bil ananas. Navelican sem Sizifovega iskanja okusnega in sladkega ananasa v trgovini. Davidov paket je bil nad pricakovanji. Cela pisarna je disala po ananasu, ko smo ga razrezali, sem imel pa sledeco tezavo. Nisem se uspel znebiti sodelavcev. Tako da tisti, kinste v sluzbi raje samotarji, dostavo narocite na domaci naslov :) V zabojcki so bile se banane (fenomenalno sladke, medene) in topaz jabolka (no, tukaj se pa tezko zgresi ;) tudi polna okusa). Priporocam vsem, ki si zelite razvajati svoje brboncice :)

  JK
  24. 05. 2021
  Jernej K.
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Limete

  Sadje je vedno sveže, vrhunske kvalitete👏�👏�

  A
  23. 05. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  ananas premium in mango zmagata

  David je res fejst fan in ima supwr ekipco. 😊👍 doatava pa je bila expresna in to z nasmeskom ( pod maskico) 👍

  JK
  02. 05. 2021
  Jernej K.
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Ananas

  Ananas iz podjetja SVP je izjemnen. Zrel, sočen in božanski. Priporočam.

  ŠK
  24. 04. 2021
  Štefka K.
  https://sadjevpisarni.si/ SI

  Jaz osebno sem zelo zadovoljna z vašim sadjem in zelenjavo. Najbolj me je navdušil ananas, ker je zelo sladek, saj takega nisem še nikjer dobila do sedaj.Hvala tudi prijaznemu vozniku za dostavo.

  A
  19. 04. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Kiku jabolka

  Super so, trda, socna in okusna :)

  TN
  11. 04. 2021
  Tamara N.
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  mango

  Obožujem tropsko sadje. V Sloveniji ga sicer ne jem (pač ni naše lokalno sadje). No,potem pa “uleti” tale David z mangom, ki ni samo lep za oko, ampak diši (končno vonj manga) in okus...mmm 😋. To pač ne gre mimo mojih ust. Nasploh lahko potrdim vaš slogan: sveže, kvalitetno in dostavljeno v rekordnem času. Povrh vsega pa ste prijazni, srčni in s humorjem predani. Takšne ljudi (poleg vitaminskih bomb) obožujem. Hvala

  A
  03. 04. 2021
  Anonymous
  https://sadjevpisarni.si/ SI
  Ananas

  Ananas je res odličnega okusa in sočen. Zagotovo ga bomo še naročili.

  03. 04. 2021
  Marta Š.
  https://sadjevpisarni.si/ SI

  Sporočiti želim, da sem bila zelo zadovoljna s storitvijo. Zelo hiter odziv. Bila sem kar malo presenečena. Pozitivno seveda. Ker sem naročevala prvič, sem naročila vsakega po malo. Saj veste, da poizkusim. No vse, ampak res vse, je bilo izvrstno. Okusno. Kot z domačega vrta. Res pohvalno. Bravo. Kar tako naprej. Marta

  0
   0
   Vaš zabojček
   Vaš zabojček je prazenVrni se v trgovino

    Ananas 1kos 12163