Zdravje na delovnem mestu

V današnjem času se podjetja že močno zavedajo pomembnosti promocije zdravja na delovnem mestu. Zaposlenim nudijo predavanja na temo zdravega življenjskega sloga, fitnes karte in spodbudo k zdravemu prehranjevanju v obliki zdrave malice.

Iz slednjega je nastala naša ideja, dostava sadja v podjetja. Podjetjem ponujamo / olajšamo način, kako poskrbetiza zdravo prehrano zaposlenih. Navade, ki jih pridobimo v službi, so lahko vstopna točka k spremembam življenjskih navad, tudi izven službe. Na eni strani je tako zaposlenim, ki nimajo zdravih prehranjevalnih navad, ponujena možnost, da zamenjajo mafin za banano, sladke pijače za sveže iztisnjen pomarančni sok. Na drugi strani pa je zaposlenim, ki se tudi sicer zdravo prehranjujejo, to omogočeno tudi v podjetju.

Kako priskrbeti sadje v podjetje?

Podjetja pogosto želijo narediti spremembe na področju promocije zdravja na delovnem mestu, a ne vedo, kako k spremembi pristopiti. Če bi se podjetje odločilo nuditi sadje zaposlenim, a ne bi imelo najboljše predstave, kako ga priskrbeti, bi se nekdo od zaposlenih moral napotiti v trgovino, tam sadje prebirati in tehtati, ter nato vso količino prenesti v podjetje. Dostava sadja v pisarno tako podjetju prihrani dragoceni čas, zaposleni pa se lahko nemoteno posvečajo svojim nalogam.

Share on facebook
Share on google
Share on linkedin